Zo nu en dan een maaltijd vervangen met een maaltijdshake

Maaltijdshakes zijn lekker én ze voorzien je ook nog eens van de nodige voordelen. Een shake is een perfecte manier om de dag mee te beginnen. Je gebruikt ze als maaltijdvervanger binnen jouw dagelijkse eetpatroon. Bijvoorbeeld omdat je op een eenvoudige manier wilt kunnen voldoen aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten en fruit. Maaltijdshakes helpen je natuurlijk ook bij het afvallen. Welke voordelen maaltijdshakes nog meer hebben lees je in dit artikel.

Een maaltijdshake als onderdeel van je eetpatroon

Maaltijdshakes toevoegen aan jouw eetpatroon doe je om verschillende redenen. Misschien omdat je het moeilijk vindt om driemaal per dag gezond te eten, of omdat je hier gewoonweg geen tijd voor hebt. Een maaltijd kun je dan vervangen door een smakelijke shake met een bite, zoals bijvoorbeeld de Naturall Pure maaltijdshake. Deze is voorzien een goede portie eiwitten, vezels en vitamines. Daarnaast bevat de maaltijdshake van Naturall Pure chiazaad, sesamzaad en zonnebloempitten. Dat geeft nét dat beetje extra crunch waar je misschien wel naar op zoek bent. Deze maaltijdshakes geven voldoende afwisseling en zorgen ervoor dat je de nodige voedingsstoffen binnenkrijgt. Maaltijdshakes bevatten daarnaast ook nog eens weinig calorieën.

Lees ook: Tips voor een lekkere en gezonde maaltijdvervangende shake

Naturall Pure maaltijdshake - Zo nu en dan een maaltijd vervangen met een maaltijdshake - AllinMam.com

Meeste maaltijdshakes bevatten weinig calorieën

Een maaltijdvervanger in de vorm van een shake is vaak laag in calorieën. Zeker als je wilt afvallen is het belangrijk om de dagelijkse inname bij te houden. Met een maaltijdshake is dat heel eenvoudig. Je hoeft namelijk niet bang te zijn dat je iets vergeet toe te voegen aan je lijstje wat je wél gegeten hebt. Jouw eten afwegen is met een shake dus niet meer nodig. Let wel goed op de ingrediënten, er zijn namelijk ook maaltijdshakes die behoorlijk wat suiker bevatten. En dat is natuurlijk weer net niet de bedoeling.

Met een goede maaltijdshake kom je aan de aanbevolen dagelijks hoeveelheid

Het is best moeilijk om elke dag aan de ADH te komen. ADH betekent namelijk dat jouw dagelijkse maaltijden voldoende groenten en fruit moeten bevatten. Naast jouw drukke baan en gezinsleven vergt dit best wat inspanning en creativiteit. Een maaltijdshake is wat dat betreft super veelzijdig. Je kunt ze namelijk maken met vrijwel alle soorten groenten en fruit. Ook kun je de shakes makkelijk aanvullen met de hoeveelheid die je dagelijks nodig hebt. Dat geldt natuurlijk ook voor de andere voedingsstoffen die je nodig hebt. Zoals bijvoorbeeld calcium, vezels en voldoende eiwitten. Kwalitatieve maaltijdshakes bevatten alle stoffen die je dagelijks nodig hebt om gezond en fit te kunnen blijven.

Een maaltijdshake maakt het makkelijker om op tijd te eten

Een ontbijt of lunch overslaan is natuurlijk helemaal geen goed idee. Evenals het stillen van de trek met een vet of ongezond tussendoortje. Maar hoe kun je tijdig én gezond eten tijdens een drukke dag of wanneer je op reis bent? Ook daarop is een maaltijdshake het antwoord. Je neemt ze namelijk makkelijk met je mee. Urenlang in de keuken staan of grijpen naar ongezonde vervangers is dus niet meer nodig. Met een shake kun je eten op gezette tijden. Waar je ook bent en hoe druk jouw dag ook is. Gebruik ze als een smakelijke en gezonde maaltijdvervanger of om de gezondheid van jouw lichaam te ondersteunen. Een shake drink je ook als je op een verantwoorde manier wat lichaamsgewicht wilt kwijtraken.

Naturall Pure maaltijdshake - Zo nu en dan een maaltijd vervangen met een maaltijdshake - AllinMam.com

Minder snel last van een hongergevoel met een maaltijdshake

Eén van de grootste nadelen van afvallen of gewichtsverlies is het hongergevoel. Je eet minder, dus heb je ook sneller last van een knorrende maag. Iets wat je nou nét niet kunt gebruiken wanneer je jouw calorie inname wilt beperken. Met een maaltijdshake heb je daar geen last van. Ze geven je lang een verzadigd gevoel waardoor je minder snel naar snacks of tussendoortjes grijpt. Dat komt omdat de juiste maaltijdshakes veel vezels en eiwitten bevatten.

Maaltijdvervangers zijn lekker

Maaltijdvervangers en maaltijdshakes bevatten ontzettend veel pure en smaakvolle ingrediënten. Zoals verschillende soorten groenten, fruit en zaden. Dat maakt ze niet alleen gezond en verantwoord, maar ook nog eens heel lekker. Iets wat je vaak niet kunt zeggen van sommige dieetvoeding. Met deze shakes is het dus helemaal niet erg om geregeld een maaltijd te vervangen. Dat kan in de ochtend, maar natuurlijk ook ’s middags of ’s avonds.

Bestel Naturall Pure maaltijdshake met 15% korting

Benieuwd naar de maaltijdshake van Naturall Pure? Bestel hem dan nu met korting. Gebruik kortingscode goedestart15 en krijg 15% korting op een Naturall Pure maaltijdshake in de smaak vanille, chocolade of vegan coconut. Meer informatie vind je op de website van Naturall.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button