Moederdag

Mom & Me sieraden giveaway

Ik vind het wel een van de leukste dingen van het hebben van een dochter; dat lekkere tutten. Madee is er erg goed in en alhoewel ik het zelf van huis uit niet zo erg heb meegekregen sleept ze me er aardig in mee. Zo vindt ze het geweldig als ik een jurkje draag (gebeurt niet zo veel haha) en zij ook, houdt ze van haren mooi invlechten, doet ze het liefst een paar keer per dag Labello op “want dat staat zo mooi” en ligt ze ’s avonds in bed al te roepen “wat ga ik morgen aan doen?”

Armbandjes is ook zo’n ding; die draagt ze maar al te graag en hele bakjes zijn bij ons inmiddels al gevuld met armbandjes van kraaltjes, hetzij zelfgemaakt; hetzij gekregen. Speelgoedpaarden en knuffels worden versierd met armbandjes en kettinkjes en zo nu en dan ontdek ik een armbandje om haar enkel.

Helemaal happy is ze dus wanneer er een mooi verpakt pakketje binnen komt van KayaSieraden.nl met daarin niet 1 armbandje maar 2 armbandjes. Eentje voor Madee en eentje voor mij. Verpakt in mooie stoffen zakjes zijn het echt cadeautjes om uit te pakken en natuurlijk heel mooi om aan iemand cadeau te geven. In de collectie van Kaya Sieraden vind je diverse Mom & Me setjes met armbandjes voor moeder en dochter.

Het setje wat wij opgestuurd krijgen is de Mom & Me Infinity de Luxe, prachtige armbandjes die dubbel om je pols zitten en waar een mooi bol hartje aan hangt. De sluitingen hebben een verlengkettinkje van 3 cm en zijn heel stevig; ze hebben hier inmiddels al het een en ander doorstaan. De armbandjes zijn te bestellen in verschillende maten en heb je meerdere dochters? Dan kunnen dezelfde armbandjes los bij besteld worden.

Kaya sieraden giveaway | AllinMam.comIn de webshop van Kaya sieraden vind je naast de Mom & Me armbandjes nog meer prachtige sieraden. Doop- en communie sieraden, kindersieraden en sieraden speciaal voor mama. Wat ik zelf wel heel bijzonder vind zijn de 3 generatie sets; voor oma, dochter en kleindochter!

Mom & Me sieraden giveaway

Het voelt toch wel speciaal, om hetzelfde sieraad te dragen als je dochter. Wil jij dit ook ervaren? Wij mogen een Mom & Me set verloten onder onze bezoekers. Wil je kans maken op deze mooie set? Vul dan het contactformulier hieronder in en laat weten met wie jij samen deze set zou willen gaan dragen. Op dinsdag 3 november maken we de winnaar/winnares bekend!

*Dit is een gesponsorde post

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button