Moederdag

Moederdag gedichten; schrijf op een kaart, verstuur met cadeau

Er wordt hier in huis alweer druk heen en weer gedrenteld met pakjes, papiertjes met moederdag gedichten en tekeningen die ik niet mag zien en die vooral heel goed verstopt moeten worden. “Mama je mag niet onder de bank stofzuigen hoor!” wordt er geregeld geroepen. Ook mag ik niet in het rechter kastje van het dressoir kijken, zitten de deuren van Madee haar kledingkast nog net niet op slot en is de 3e plank van de stelling links in de berging echt een no-go voor mij.

Ik ben stiekem best heel nieuwsgierig wat ze dit jaar weer geknutseld hebben. En het zet me meteen aan het denken, want ook voor mijn moeder is het dit jaar weer moederdag en dat wil ik nooit zomaar voorbij laten gaan. Een kleine attentie is toch leuk en ze kan het altijd waarderen. Al zegt ze er altijd bij dat het natuurlijk helemaal niet hoeft, ik ben nu immers zelf moeder. Maar voor mij is dat geen reden om het aan me voorbij te laten gaan en ik probeer haar altijd een blijk van waardering te bezorgen.

Moederdag gedichten sturen op kaartjes, mét cadeau

Wat natuurlijk altijd leuk en ook nog eens heel persoonlijk is is een kaartje sturen. Tegenwoordig kun je op internet zo creatief aan de slag met kaartjes maken en kun je het samen met een cadeau versturen. Zo kreeg ik voor m’n verjaardag een maandje terug van een vriendin ook een persoonlijk kaartje mét een cadeautje erbij. Leuk!

moederdag gedichten op kaart verstuurd met cadeau

De kaart met het boekje dat ik van mijn vriendin voor mijn verjaardag kreeg komt bij KaartWereld.nl vandaan, waar naast een giga keuze aan kaarten ook een ruime keuze aan cadeaus is. In het boekje wat ik kreeg vind je allerlei ideeën, inspiratie en adressen om gewoon eens even iets lekker voor jezelf te doen. Lijkt me dat nou ook eens perfect om aan een moeder te geven :-) Naast boekjes kun je armbandjes, ballonnen, bodylotion, hippe sokken, wijn of andere leuke dingen meesturen met het kaartje.

Moederdag gedichten

Nu op zoek naar een mooi gedicht voor op de kaart. Zoek op “moederdag gedichten” en je zó veel hits op internet dat je door de bomen al snel het bos niet meer ziet. Een aantal sites met moederdag gedichten zetten we voor je op een rijtje:

Gedichtenweb.nl
Kadospeciaal.nl

 

Ben je niet zo van de gedichten? Er zijn genoeg kaarten te vinden met leuke teksten op de voorkant en ook foto’s kunnen op de kaarten worden geplaatst. Linksom of rechtsom; je kunt het op diverse manieren een geheel eigen en persoonlijke touch geven!

Wat ga jij aan je moeder geven op moederdag?

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met KaartWereld.nl

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button