Mode

Nieuwe kleding inslaan voor een prikkie doe je zo!

Nieuw seizoen, nieuwe kleding. De zomerkleding mag je weer opbergen, we gaan namelijk weer de herfst in. En een nieuw seizoen betekent nieuwe kleding in nieuwe kleuren. Want de kleuren die we deze zomer droegen, voornamelijk vrolijke en felle kleuren, zijn niet geschikt om in de herfst te dragen. In de herfst gaan we voor aardetinten. Je kunt hierbij denken aan kastanjebruin, diep oranje, olijfgroen en warm rood. Hoe leuk is het dan om in de uitverkoop nieuwe kledingstukken in te slaan? Het leven is al duur genoeg en op deze manier kun je op een betaalbare manier nieuwe kledingstukken én kleuren uitproberen. Benieuwd hoe je nieuwe kleding kunt inslaan voor een prikkie? Lees dan vooral verder…

Nieuwe kleding scoren voor een fractie van de prijs

Vroeger had je niet zoveel nieuwe lanceringen als dat we nu hebben. Om de paar weken wordt er weer een nieuwe collectie gelanceerd en daardoor is de collectie ervoor al snel ‘oud’. Daar kun je van vinden wat je wilt, maar feit is dat dit nu eenmaal zo is. Hier kun jij van profiteren, want deze ‘oude’ collectie gaat dan in de uitverkoop. Iedere kledingwinkel heeft dit soort sales, zo kun je bijvoorbeeld naar de pme legend sale. Je vindt hier hele stijlvolle en trendy items, maar dan voor een fractie van de prijs. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld een nieuwe stijl wilt ontdekken, zonder gelijk een fortuin te betalen. Daarnaast is dit een leuke manier om eens wat nieuwe kleuren uit te proberen.

Voordat je gaat shoppen: maak een budget

Voordat je gaat shoppen in de uitverkoop is het belangrijk om een budget te maken. Hoeveel geld wil je maximaal uitgeven? Het is belangrijk om dit van te voren te bedenken en met jezelf vast te leggen, omdat je anders misschien in je enthousiasme meer uitgeeft dan je financieel aan kunt. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je financiële problemen krijgt omdat je je hebt uitgeleefd tijdens een shopsessie. Kijk bijvoorbeeld van te voren in je kast welke items je mist en zoek daarna bij onder andere pme legend welke prijsklasse zij hanteren. Maak vervolgens een realistisch budget. Niets is zo vervelend als een te laag budget inschatten. Houd wel rekening met jouw portemonnee. Hoeveel kun je missen? Kun je nog ergens op besparen om je budget op te krikken? Of heb jij juist veel ruimte in je budget en mag het wel een tandje minder?

Hoe vind je de beste deals?

Vaak loopt een sale enkele weken. Aan het begin is er een lage korting en naarmate de weken verstrijken, loopt de korting steeds verder op. Hoe langer je wacht, hoe beter de deal dus. Er is alleen een grote maar: als je wacht tot het einde, heb je kans dat jouw favoriete items al zijn uitverkocht. Wil je iets écht graag? Dan kun je soms beter genoegen nemen met een lagere korting.

Back to top button