Kerstmarkt

Kom ook naar het Allerhande kerstfestival 2017

Aankomend weekend is het weer zover: het Allerhande kerstfestival 2017 vindt plaats in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Maar liefst 3 dagen lang kun je ideeën opdoen voor het kerstdiner, proeven van de heerlijkste gerechten, demonstraties bekijken en workshops volgen. Het belooft net als voorgaande jaren een gezellig, sfeervol en spectaculair aangekleed festival te worden.

Opening Allerhande kerstfestival 2017

Net als voorgaande jaren zijn er ook nu weer workshops, demonstraties en presentaties te volgen en/of te bekijken. Vrijdagochtend vroeg start het gebeuren met een persontbijt, waar ik ook bij aanwezig zal zijn. Volg ons dus op Instagram (stories) om meteen op de hoogte te zijn van wat er allemaal gebeurt in het Spoorwegmuseum :-) Om 10.30 uur zal Wouter Kolk, algemeen directeur van Albert Heijn, op feestelijke wijze het Allerhande kerstfestival 2017 openen.

Allerhande kerstfestival 2017 - AllinMam.com

Demonstraties, presentaties en workshops

Op verschillende momenten door het hele weekend heen zullen er op diverse plekken op het festival demonstraties en presentaties gegeven worden. Meerdere keren, zodat je niets hoeft te missen. Op de website van het Allerhande kerstfestival 2017 vind je de agenda met alle workshops, demonstraties en presentaties.

Onder meer Ilja Gort (wijnkenner), Luc Kusters (topchef), Michael Wolf (topchef) en Menno de Koning (winnaar Heel Holland Bakt 2014) vertellen je van alles over de heerlijkste wijnen, prachtige gerechten en meer. Naast presentaties en workshops over koken kun je ook andere workshops volgen, zoals o.a. een workshop kerstprikkers maken, een workshop kerstballen pimpen en een workshop kerststerren vouwen.

Goed om te weten

Het Allerhande Kerstfestival 2017 vindt plaats op vrijdag 8-12, zaterdag 9-12 en zondag 10-12. Het festival is geopend van 10.00u ’s morgens tot 20.00u ’s avonds. Voor meer informatie over het Allerhande Kerstfestival 2017 en het bestellen van tickets kun je terecht op de website van het festival.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button