EropUitKindvriendelijke restaurantsReizen

Tip: Eten in één van de Center Parcs themarestaurants

Alweer even geleden organiseerde ik samen met Pauline (voormijnkleintje.nl) en Sharon (moeders.nu) de Loedermoeder van het jaar verkiezing en de uitreiking mocht plaatsvinden bij Center Parcs de Eemhof. Te gek georganiseerd door het Center Parcs team in Hamilton’s Bar! Alles over deze uitreiking kun je lezen op Loedermoeder.nl, waar je ook diverse foto’s vindt én linkjes naar andere artikelen over deze uitreiking.

Na de uitreiking gingen we met 20 bloggers eten in restaurant Fuego Adventure Grill, bij Center Parcs de Eemhof gelegen achter Hamiltons’s Bar. En dat was eigenlijk nog veel leuker dan ik me vooraf had voorgesteld. Uiteraard omdat we met een groep leuke, gezellige meiden waren maar vooral ook door de entourage. Hoe leuk is het om hier met kinderen te eten?

Center Parcs themarestaurants

In Center Parcs vind je verschillende themarestaurants en dit zijn niet zomaar restaurants waar door middel van een ander kleurtje op de muur en wat andere meubeltjes een thema aan wordt gehangen. Nee, in deze restaurants waan je je in een totaal andere wereld. En dit komt niet alleen door de uitstraling maar ook door de medewerkers! Zo word je bij binnenkomst al ontvangen door de heer of vrouw des huizes die je meteen vertelt wat het verhaal is achter het restaurant, hoe het is ontstaan en waarom het nu is zoals het is. Ontzettend leuk voor kinderen, die op deze plekken hun fantasie de vrije loop kunnen laten.

Fuego Adventure Grill

Zo kom je bij restaurant Fuego Adventure Grill in een eeuwenoude Azteekse vuurtempel terecht. Bij binnenkomst knettert het vuur al in de stenen muur, wordt meteen door avonturier Cole Welldun vertelt dat hij de tempel herontdekt heeft en kun je niet anders dan met veel bewondering naar de prachtige muurschilderingen en andere oudheden kijken. Dit Center Parcs themarestaurant staat bekend om haar grill specialiteiten en tijdens het eten blijf je je ogen uitkijken. Blijf wel op je hoede want er kunnen gekke dingen gebeuren terwijl je hier aanwezig bent!

Nonna’s Family Pizza é Pasta

Nonna heet je van harte welkom in haar restaurant waar ze trouwens ook woont. Dat heb je niet in de gaten wanneer je heerlijk aan het dineren bent, tenzij je goed om je heen kijkt: dan zie je dat onder andere haar bed en de waslijn omhoog gehesen zijn. Als aan het einde van de avond de gasten de ruimte verlaten schuift zij de tafels en stoelen aan de kant en laat haar bed zakken zodat ze moe en voldaan kan gaan slapen.

Door de hele aankleding en entourage waan je je hier echt in Zuid Italië. De hammen hangen aan het plafond en de vers gedraaide pasta hangt te drogen op hiervoor in elkaar geknutselde houders. Heerlijke op houtvuur gebakken pizza’s en verse pasta’s; Nonna laat jou en je gezin graag genieten van haar kookkunsten!

Andere Center Parcs themarestaurants

Naast de twee hierboven beschreven restaurants zijn er bij Center Parcs nog meer themarestaurants te vinden. Zo kun je er ook terecht bij Evergreenz, waar een All you can eat buffet op je staat te wachten. In dit restaurant kun je naast heerlijk dineren ook uitgebreid ontbijten. Bij de Brigantijn kun je à la carte eten. Met een uitgebreide menukaart kunnen ook kinderen hier lekker eten en zo nu en dan komt Orry op bezoek om samen met de kinderen te goochelen. Is Orry er niet dan kunnen de kids spelen in de leuke speelhoek. In het Grand Café waan je je in oud Nederlands Indië (Nederland) of in het koloniale Afrika (België). Het Grand Café bevindt zich in het centrum van de Market Dome en hier kun je terecht voor heerlijke koffie met wat lekkers, voor lunches, om gezellig te borrelen of om te dineren. Eigenlijk voor alles wat je van een Grand Café verwacht!

Ben jij bekend met de Center Parcs themarestaurants en heb je een favoriet?

 

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button