Peuters/kleuters

Origineel kerstcadeautje? Een GPS-horloge voor kinderen!

Als je op zoek bent naar een origineel kerstcadeautje voor een kind, dan is een GPS-horloge een interessante optie. Ouders zijn nog weleens bang dat technologie lui maakt, maar het tegendeel is vaak het geval. Wie kent niet het voorbeeld van de spelcomputer met beweegspellen, zoals tennis en zwemmen? Ook een GPS-horloge past prima in het rijtje met technologische snufjes die je kind juist in beweging krijgen.

Van stappenteller tot scorebord

Veel GPS-horloges voor kinderen hebben een ingebouwde stappenteller. Stel dagelijkse of wekelijkse doelen voor het aantal stappen dat ze moeten zetten. Creëer een beloningssysteem voor het behalen van deze doelen, waardoor bewegen leuk en motiverend wordt. Als meerdere gezinsleden een GPS-horloge hebben, kun je ook familiecompetities organiseren. Stel uitdagingen in, zoals wie de meeste stappen zet in een week of wie de snelste tijd haalt bij het rennen naar een bepaalde locatie. Dit creëert een gezonde competitie en motiveert kinderen om actief te zijn. Ook leuk: het bijhouden van de stand van een potje voetbal op je horloge. Dat kan bijvoorbeeld met het digitale scorebord dat je vindt op horloges van One2track. Zin in een voetbalwedstrijdje? Dan kan je kind op de telefoon direct even checken of het weer daarvoor mooi genoeg blijft. Zo zijn er op zo’n horloge heel wat handige functionaliteiten te vinden. Benieuwd naar wat er mogelijk is? Bekijk bijvoorbeeld eens het aanbod op One2track en geniet van mooie kerstkorting.

Veilig buiten spelen

Het kan als ouder best lastig zijn om je kind los te laten. Wanneer is hij of zij oud genoeg om alleen naar de speeltuin te fietsen, of naar school te lopen? Een GPS-horloge maakt dat loslaten iets gemakkelijker, omdat je met behulp van de trackingfunctie altijd kan checken waar je kind is. Tegelijkertijd ben je voor je kind met een horloge met telefoonfunctie altijd bereikbaar. Dat is praktisch bij belangrijke en minder belangrijke dingen. Of je kind nu verdwaald is, of gewoon wil vragen of hij of zij wat later thuis mag komen: het kan allemaal met een GPS horloge kind!

Back to top button