Kinderen

EHBO koffer voor kinderen

Een EHBO koffer is onmisbaar voor elke ouder met kleine waaghalzen en brokkenpiloten. Vooral in de zomer komen de pleisters in gezinnen met kleine kinderen aan de lopende band uit de verbanddoos. Hoe leuk is het als deze verbanddoos of EHBO koffer ook nog eens leuk is voor kinderen? Dat maakt het verdriet misschien ineens een stukje minder.

Bevaplast EHBO koffer voor kinderen

De EHBO koffer voor kinderen van Bevaplast is misschien wel de kleinste verbanddoos die er is. De afmetingen van de koffer: 17 x 12 x 4,5 cm. Past zo in je tas als je een dagje op pad gaat! In deze kinderen verbanddoos zitten onder meer 50 pleisters van 10 x 6 cm, 20 verschillende pleisterstrips, 2 kleine kompressen, 1 hechtpleister, 2 reinigingsdoekjes voor wonden, 2 elastische windsels, 1 schaar, 1 pincet en 1 mitella. Bekijk en bestel hier de Bevaplast EHBO koffer.

Heka verbandtrommel voor kinderen

De kinder EHBO koffer van Heka heeft een afmeting van 37 x 24,8 x 16,5 cm en is hiermee iets uitgebreider dan de kleinere EHBO koffer van Bevaplast. Daarentegen is hij minder makkelijk mee te nemen in je tas; meer een verbandtrommel voor thuis dus. In deze verbandtrommel zitten onder meer PE pleisters, textiel pleisters in verschillende maten, wondhechtpleisters, gaas kompressen, windsels, reinigingsvloeistof, handschoenen, een tekentang, een coldpack, een beademingsdoekje, een pincet, een verbandschaar en een reddingsdeken. Het allerleukste van deze EHBO koffer voor kinderen is misschien wel dat er stickers voor de kinderen in zitten. Bekijk en bestel hier de Heka verbandtrommel.

*Uitgelichte foto door stockcreations | Shutterstock

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button