Kinderen

Frozen traktatie voor kinderverjaardag

Elke keer weer een hele toestand om iets te verzinnen, althans, hier in huis. Het liefst geen traktatie van snoep of drankjes vol met suiker of zoetstoffen, maar ook geen snacks met veel zout. Zelf iets maken dus! Maar ja, daarnaast wordt het ook wel erg gewaardeerd als het op een leuke manier ingepakt wordt. Gelukkig vind je op internet (bijvoorbeeld op Pinterest) genoeg inspiratie om zelf aan de slag te gaan. Zoals inspiratie voor het maken van een leuke Frozen traktatie voor een kinderverjaardag!

Frozen traktatie

Voor het kinderfeestje van onze zoon gingen we op zoek naar een leuk idee. Hij wilde graag Olaf traktaties en hoe die er dan precies uit zouden zien, dat maakte niet zo veel uit. Oja, er moest popcorn in zitten. Nu denk je bij een Frozen traktatie al snel aan iets meisjesachtigs, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet zo te zijn. Misschien wel als je Anna traktaties of Elsa traktaties maakt maar zeg nou zelf; wie heeft er geen zwak voor Olaf?

traktatie kinderverjaardag

Olaf traktaties, wat heb je nodig?

Deze Olaf traktaties zijn eigenlijk heel makkelijk te maken. Heel kort door de bocht: je hebt een printer nodig en popcorn. En natuurlijk nog wat dingen :-)

  • Boterhamzakjes (groot)
  • Printpapier
  • Blauw lint
  • Popcorn
  • Een leuke online afbeelding van Olaf
  • Bellenblaas

Hoe maak je Olaf traktaties?

Print op A4 formaat de Olaf afbeelding uit en knip het hoofd, de knopen en de armen uit. Print meteen leuke kaartjes uit die je aan de Olaf traktatie kunt bevestigen.

Je vult grote boterhamzakjes voor de helft met popcorn. Draai het zakje op de helft dicht met een lintje. Vul nu de rest van het zakje ook met popcorn en maak helemaal bovenaan ook dicht met een lintje. Plak 2 knopen op het onderste gedeelte van het zakje met popcorn. Eventueel kun je een derde knoop op het bovenste gevulde gedeelte van het zakje plakken. Plak het hoofd van Olaf bovenop en de armen aan de zijkant. Bevestig het kaartje met een lintje om de nek van Olaf.

Vind je de Olaf traktatie nog een beetje kaal dan kun je nog een extra lintje om Olaf zijn nek vastmaken met hieraan een flesje bellenblaas.

Lees ook: 10 ideeën kinderfeestje voor meisjes

traktatie kinderverjaardag

Klaar is de Frozen traktatie!

Het kan ontzettend makkelijk zijn, dat zie je! Liever een andere Olaf? Dat kan! We maakten eerder ook al deze Olaf traktaties. Mocht je andere Frozen traktaties willen maken of je wilt meer inspiratie dan kun je kijken naar ons overzicht met Frozen traktaties. Wil je inspiratie op het gebied van andere traktaties dan kun je hier een kijkje nemen: 18x traktatie inspiratie.

Disney Frozen bellenblaas

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: 20 april 2024 - 23:16

Blauw lint

Verkrijgbaar bij

bol.com (€5,00)
Laatst bijgewerkt: 20 april 2024 - 23:16

Polyzakjes 26 x 35 cm

Verkrijgbaar bij

bol.com (€27,95)
Laatst bijgewerkt: 20 april 2024 - 23:16
In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button