Boeken

Dit zijn de voordelen van een abonnement op tijdschrift of krant

Een abonnement op een tijdschrift of een krant kent ontzettend veel voordelen en mogelijkheden. Je vindt jouw favoriete magazine of nieuwsblad dagelijks, wekelijks of maandelijks op de mat. Daarvoor hoef jij het huis niet uit. Je blijft op de hoogte van het laatste nieuws, leest alle ins & outs over medialand of geeft jouw kids iets om naar uit te kijken. Er zijn namelijk ook super leuke tijdschrift abonnementen voor kinderen. Een magazine of krant in de brievenbus kent natuurlijk nog meer voordelen.

Verschillende soorten magazines en nieuwsblad abonnementen

Op vrijwel elk dagblad of tijdschrift kun je tegenwoordig een abonnement nemen. Ongeacht waar jouw interesses liggen. Zo kun je kiezen voor tijdschriften over een hobby of interieur, maar ook voor echte glossy’s vol met aansprekende verhalen, columns en wetenswaardigheden over bekende mensen. Ben je een liefhebber van de wetenschap of wil je niets missen van jouw favoriete sport? Ook dan is er een geschikt tijdschriften abonnement beschikbaar. Dat geldt niet alleen voor volwassenen, maar natuurlijk ook voor kinderen. Een leuk én leerzaam cadeautje dus.

Tijdschrift abonnementen voor kinderen

Kinderen zijn dol op lezen én doen. Gelukkig zijn er heel veel tijdschriften die daaraan kunnen voldoen. Kindertijdschriften zijn niet alleen vermakelijk, maar ook leerzaam en educatief. Ze leren namelijk dat lezen ook vooral leuk kan zijn. En wat dacht je van magazines over superhelden en stripfiguren? Met een abonnement op Donald Duck maak je ieder kind blij. Wie is er nu niet opgegroeid met de gevleugelde helden uit Duckstad? Kies je liever voor dieren of hobby tijdschriften voor kinderen? Tegenwoordig zijn de mogelijkheden echt eindeloos. Er bestaan leuke kindertijdschriften voor tieners, maar ook voor kleuters. Met ontzettend veel leuke illustraties, spelletjes en leerzame opdrachten. Wil je ook een abonnement op een krant of magazine? Dit zijn de 5 voordelen.

Mogelijkheid tot een proefabonnement

Weet je nog niet zeker welk abonnement je wilt afsluiten? Dan biedt een proefabonnement uitkomst. Je kunt jouw favoriete magazine of krant voor een bepaalde periode uitproberen. Dat kan voor een klein en eenmalig bedrag en soms is een proefabonnement zelfs gratis. Het abonnement stopt automatisch, je hoeft het niet op te zeggen wanneer je besluit om toch voor een ander magazine of nieuwsblad te kiezen. Zo vind je altijd het blad dat bij je past.

Lees ook: Pak eens een luisterboek!

Voordeliger dan losse exemplaren

Een abonnement afsluiten is voordeliger dan het kopen van losse exemplaren. Een jaarabonnement op een tijdschrift of krant is vaak het goedkoopst. Natuurlijk profiteer je ook al van de vele voordelen als je een abonnee wilt zijn voor een half jaar.

Automatisch bij je in de brievenbus

Dat je niet naar de winkel hoeft voor jouw magazine of krant is misschien wel één van de fijnste voordelen van een tijdschriftenabonnement. Je ontvangt het exemplaar automatisch bij je op de mat of in de brievenbus. Ook wanneer ze in de winkel zijn uitverkocht. Zelfs voor de ochtendkrant hoef je niet meer de deur uit; deze wordt netjes voor het ontbijt bezorgd.

Profiteren van abonnee voordelen

Als abonnee profiteer je ook nog eens van veel leuke aanbiedingen en kortingsacties. Sommige tijdschriften of nieuwsbladen bieden een gratis proefabonnement aan. Deze kun je bijvoorbeeld cadeau geven aan een kennis of een familielid. Vaak kun je gebruik maken van aantrekkelijke kortingen. Op dagjes uit met het gezin, evenementen of leuke merchandise.

Leuke en tastbare collectie

Het ontvangen en lezen van een tijdschrift voorziet je van een tastbare collectie. Dat is niet alleen leuk ter decoratie, maar voorziet je ook van een prachtig naslagwerk. De magazines van jouw tijdschriftenabonnement mag je namelijk houden en kun je op elk moment weer inzien. Mooi als je dat ene aangrijpende verhaal nog eens wilt lezen of wanneer je die handige tips goed kunt gebruiken!

*Uitgelichte foto via Shutterstock

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button