Wonen

Verwisselbare fotodoeken van Wallstars + winactie

Geschikte wanddecoratie: het kan een hele zoektocht zijn. Waarschijnlijk heb je bepaalde kleuren in je huis waar je de wanddecoratie bij wilt laten passen, maar het moet niet zo zijn dat wanneer je de kussentjes in de bank vervangt voor een ander kleurtje, je ook meteen je wanddecoratie moet vervangen. Wel eens nagedacht over een lijst met verwisselbare doeken?

Verwisselbare fotodoeken van Wallstars

Wallstars biedt fotokunst aan op verwisselbare doeken. Met recht wordt het fotokunst genoemd: de beelden zijn werkelijk waar prachtig. Kleurrijk, mooi scherp en van bijzonder goede kwaliteit waardoor de beelden op gigantisch groot formaat doek kunnen worden afgedrukt. Een selecte groep fotografen biedt beelden aan op de website van Wallstars en deze beelden kun je op verschillende formaten bestellen. Heb je liever een panoramabeeld? Je kunt tijdens het bestellen zelf het formaat aanpassen, ook door bijvoorbeeld stuk van de onder- en bovenzijde af te halen.

Verwisselbare fotodoeken van Wallstars - AllinMam.com

Foto op canvasdoek of op verwisselbaar fotodoek?

Naast beelden van (top)fotografen kun je ook je eigen foto laten afdrukken op verwisselbaar fotodoek. Net als bij de beelden uit de collectie van Wallstars kun je ook bij het bestellen van een eigen foto op fotodoek zelf het formaat kiezen.

Een foto op canvas is nog steeds het eerste waar de meeste mensen aan denken wanneer ze een foto op groot formaat willen laten afdrukken. Maar foto’s komen op fotodoek veel beter tot hun recht dan op canvas. De kleuren zijn veel mooier en het beeld is scherper.

Onze ervaring met Wallstars verwisselbaar fotodoek

Nu was het bij ons op de slaapkamer nog een beetje leeg, op de muur achter het bed. Een mooie plek voor een Wallstars lijst met verwisselbaar doek, dacht ik zo! Ik bestelde een fotodoek met eigen foto, maar toch ook weer niet, aangezien een aantal van mijn foto’s is opgenomen in de Wallstars collectie. Een mooi rustig beeld van een flamingo, ideaal voor de slaapkamer leek me.

Verwisselbare fotodoeken van Wallstars - AllinMam.com

Handleiding Wallstars fotodoek en frame

Het fotodoek wordt samen met het frame netjes verpakt thuisbezorgd, met handleiding. Op de handleiding staat heel duidelijk beschreven hoe je eerst het frame in elkaar zet en hoe je op de goede manier het doek vastmaakt in het frame. Het ziet er in eerste instantie misschien wat ingewikkeld uit maar dat is het helemaal niet: voor we het weten zit het frame in elkaar.

Verwisselbare fotodoeken van Wallstars - AllinMam.com
Verwisselbare fotodoeken van Wallstars - AllinMam.com
Verwisselbare fotodoeken van Wallstars - AllinMam.com

Het fotodoek in het Wallstars frame spannen

Aan de randen van het fotodoek zitten lange, flexibele kunststof stroken gestikt. Deze klik/duw je in de buitenste rand van het frame waardoor je het doek heel mooi strak spant. Doordat het fotodoek tijdens het vervoer opgevouwen zat zijn er best wat kreukels aanwezig maar die verdwijnen meteen op het moment dat het doek gespannen is het frame zit. Een mooi systeem! Tip: zorg ervoor dat je handen schoon zijn, vooral bij licht gekleurde doeken. Je moet hier en daar best kracht uitoefenen op het doek bij het spannen van het doek, zonde wanneer er dan vlekken op je fotodoek komen.

Verwisselbare fotodoeken van Wallstars - AllinMam.com
Verwisselbare fotodoeken van Wallstars - AllinMam.com

Ophangen van het Wallstars frame met verwisselbaar fotodoek

Wat ophangen betreft kun je kiezen uit 2 systemen, waarvan het “wandvaste frame” het meest geschikt is voor de echt grote formaten. Wij kozen voor het systeem waarbij je het frame ophangt als een schilderij. Hij staat bij ons voorlopig even op het hoofdeinde van het bed, tot we van iemand een boor kunnen lenen. We zijn in ieder geval nu al zeer enthousiast over het eindresultaat!

Win Wallstars tegoed twv €100,00

Wil jij ook zo’n mooi verwisselbaar fotodoek aan de muur? We mogen een tegoed van €100,00 verloten onder onze lezers! Laat hieronder weten op welk beeld jouw keuze zou vallen óf voor wat voor eigen foto je zou kiezen. We zijn heel benieuwd! Vergeet niet om deze actie op Facebook te liken. Tag iemand in het bericht waarvan je weet dat ze op zoek zijn naar mooie wanddecoratie, wie weet kom jij precies op tijd met je tip :-)

Winnaar bekend

De winnaar van het Wallstars tegoed is bekend! Check op de pagina met winactie winnaars of jij de gelukkige bent :-) Stuur ons een berichtje en wij regelen de rest!

Verwisselbare fotodoeken van Wallstars - AllinMam.com
In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button