Kraamtijd

Geboortekaartje jungle; een nieuwe rage?

Het kiezen uit vele aanbieders met geboortekaartjes is een aardig karwei. Naast dat je nog zoveel andere dingen moet regelen wanneer je zwanger bent, is het kiezen van een geboortekaartje ook erg belangrijk. De geboorte van een baby is een onvergetelijk en bijzonder moment. Daarom wil je dat de geboortekaart van jullie kleintje helemaal is zoals jullie in gedachten hebben.

Zeer frequent komen er nieuwe collecties uit die qua kleur en thema steeds inspelen op de nieuwste trends. Een geboortekaartje jungle is op dit moment een absolute topper! Niet alleen de kleur is hierbij bepalend, ook speelt het in op het bewuster omgaan met onze omgeving met respect voor mens en dier zodat we de wereld goed kunnen doorgeven aan onze kinderen en kleinkinderen.

Dieren zijn altijd een match voor geboortekaartjes. De leukste diertjes vind je afgebeeld op lieve geboortekaartjes: vosjes, uiltjes, vogels, beertjes, etc. Maar ook zie je op dit moment meer en meer Afrikaanse dieren, geplukt van de savanne of uit de plantenrijke jungle. Bij Tadaaz hebben ze een nieuwe collectie gemaakt van geboortekaartjes in jungle thema; vers van de pers. The big five staan in de top van vele kersverse ouders.

Een vrolijke beestenboel

Tadaaz pakt met hun nieuwste geboortekaartjes jungle uit met giraffes, beren, leeuwtjes, olifanten en panters, vergezeld van de speelse dierenprints. De kaartjes met jungle thema zijn fris en stoer en zijn zowel leuk voor de geboorte van een zoon of dochter. Een donkerblauwe kaart met stoere dieren erop is net zo leuk voor een meisje!

Geboortekaartje jungle; een nieuwe rage? - AllinMam.com

Geboortekaartje goudfolie, zilverfolie of koperfolie

Niets is op dit moment hipper dan het toevoegen van goudfolie aan geboortekaartjes. Je ziet het steeds meer: namen of initialen in goudfolie of koperfolie, sterretjes in zilverfolie, etc. Het zorgt voor meer glans en die extra sparkle die het tot een uniek geboortekaartje maakt. Folie straalt nog meer wanneer je de combinatie maakt met donkerblauw of donkergroen. Met het jungle thema past dit prachtig bij het donkergroen van junglebladeren.

Geboortekaartje giraffe met goudfolie

Een giraffe is een zacht, vredelievend dier, wat hele mooie eigenschappen zijn om op het geboortekaartje van jullie zoon of dochter te plaatsen. De giraffe en zeker het goudfolie op het geboortekaartje zorgen voor een wow-gevoel bij de ontvangers van het kaartje. Een stralend geboortekaartje met een prachtig contrast van goudfolie met donkergroen. Het is heel eenvoudig om de tekst op het kaartje aan te passen; in de editor kun je de naam en adresgegevens wijzigen en je kunt zelfs een persoonlijke tekst in het kaartje zetten.

Geboortekaartje beer met pantermotief

Een schattig beertje zorgt voor iets liefs. Op dit kaartje met panterprint achtergrond wordt de beer al een stuk stoerder. Een hip geboortekaartje met alle elementen van nu: dierenprint, een sprankelende aardetint, een diertje en de letters en naam in goudfolie. Dit kaartje straalt helemaal! En houden jullie niet van deze oranje kleur? Dan is ook de achtergrondkleur aan te passen.

Frisse geboortekaartjes met bloemen en planten

Naast een jungle-thema vind je nu bij Tadaaz ook mooie geboortekaartjes met prachtige boho bladeren en bloemenmotieven. Vele van deze geboortekaartjes zijn ook voorzien van tekst in goudfolie. Een frisser en sprankelender welkom op de wereld is bijna niet mogelijk.

Gratis knuffeltje bij je bestelling

De mooie Tadaaz geboortekaartjes zullen de harten van veel toekomstige ouders veroveren. Proefdrukjes zijn gratis dus bestel snel een gratis proefexemplaar. Als je een bestelling plaatst t.w.v. 120 euro aan geboortekaartjes dan krijg je er een gratis knuffeltje bij.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button