Kinderen

Raar maar waar. Bijzonder, bizar en toch bestaat het!

Soms heb je zo’n boek, waar je in blijft kijken. Meestal door mooie foto’s of leuke en grappige verhaaltjes die er in staan. Wij hebben weer zo’n boek te pakken; Raar maar waar. Het ligt op het keukeneiland en elke dag bladeren de kids er met veel bewondering doorheen. Bestaat dat echt? Gaat dat echt zo?

Raar maar waar

Dat is dus het boek waar het hier om gaat; een boek vol bijzondere en vaak bizarre verschijnselen. Ik was altijd in de veronderstelling dat ik zelf een hoop wist maar zelfs voor veel volwassenen is dit boek een lust voor het oog (en het brein ;-) Het staat vol met prachtige foto’s, vaak paginavullend, begeleid door korte stukken tekst en kaders met illustraties en uitleg over het verschijnsel.

Dit boek is te koop voor € 19,99 | Bestellen >

Raar maar waar: een heel leerzaam boek

Toen we het boek net binnenkregen heb ik het samen met de kids doorgebladerd, stukjes voorgelezen en dingen uitgelegd. Nu wordt het boek elke ochtend meteen na het ontbijt opengeslagen en vertelt Ole enthousiast over alle dingen die hij in het boek tegenkomt. Grappig om te zien dat hij precies nog weet wat ik hem heb verteld toen we voor het eerst in dit boek keken en hoe er steeds weer nieuwe vragen bij komen. Als we bepaalde antwoorden niet kunnen geven of uit het boek kunnen halen pakken we de Ipad erbij en zoeken we daar verder. Maar heel vaak komt dat niet voor, de informatie in het boek is tot nu toe toereikend!

Lees ook: Hoe werkt dat nou?

*Deze post bevat affiliate links

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button