Schoolkinderen

Kinderboeken tip: Miljonairskind

Zo nu en dan komt er hier een boek in huis dat in één ruk wordt uitgelezen. Miljonairskind is zo’n boek. Het heeft even op de hoek van de eettafel gelegen maar toen mijn zoon het eenmaal in handen kreeg heeft hij het in een paar avonden uitgelezen.

Als je ouders de loterij winnen

Het zal je maar gebeuren: je ouders winnen de loterij. Super natuurlijk! Alleen is het allemaal niet zo leuk voor Zilver als het lijkt. Zijn ouders willen namelijk dat niemand weet dat ze veel geld hebben gewonnen. Ze zijn bang dat mensen achter hun geld aan komen.

Een pretpark onder het huis

Daarom doet de familie of ze erg arm zijn. Ze wonen in een oud en bijna vervallen huis en vertellen niemand over het geld op de bank. Maar wat mensen niet weten is dat er onder het huis van alles gebeurt. Hier is namelijk een grote villa te vinden met een groot pretpark! Zwembaden, achtbanen en veel meer. Zilver kan het allemaal niet voor zich houden en vertelt toch een keer de waarheid aan zijn vriendje Lennon. Niet lang daarna krijgt de familie te maken met een inbreker. Zilver en Lennon maken samen plannen om de inbreker in de val te laten lopen.

Een boek vol fantasie

Miljonairskind is echt een leuk boek voor kinderen die het heerlijk vinden hun fantasie de vrije loop te laten. Het verhaal neemt allerlei onverwachte wendingen aan waardoor je echt het boek in wordt getrokken. Mijn zoon van 9 vond het fantastisch en baalde toen hij klaar was met lezen. Nu hoopt hij op een vervolg :-)

Debuut voor schrijfster Ilona de Lange

Voor schrijfster Ilona de Lange (1980) is dit het eerste boek. Ilona werkt als communicatieadviseur en heeft samen met haar gezin het verhaal van Zilver en zijn familie verzonnen.

Miljonairskind als cadeau

Nog geen ideeën voor Sinterklaas of Kerstmis? Is er binnenkort iemand jarig? Dan is dit boek echt een aanrader om cadeau te doen. Miljonairskind is te koop voor €12,50 en is ook verkrijgbaar in E-book versie voor €9,99.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button