Ouderschap

Tip: Rompertjes oprollen voor meer ruimte in je commode

Het inrichten van de kinderkamer is in volle gang! Omdat ik niet super mobiel ben, moet ik alles in kleine stapjes doen; maar dat geeft niet, want ik heb alle tijd. We hebben de meubeltjes gekocht bij Babydump, simpele meubeltjes in blank hout die ik ga pimpen met kleurrijke accessoires.

De kleertjes worden langzamerhand gewassen en krijgen een plekje in de commode en in kledingkast. Ik surf het hele internet af voor tips wat betreft het zo goed mogelijk indelen. De kleertjes zijn zó klein dat er niets overblijft wanneer het opgevouwen is! En je wilt toch alles op een praktische  manier bij elkaar hebben zodat het makkelijk voor het grijpen ligt. Niet dat het stapeltje na 1 keer iets pakken geen stapeltje meer is :-)

Tip: Rompertjes oprollen

Ik kwam erachter dat oprollen van de kleertjes een hele goede optie is. Natuurlijk niet voor elk kledingstuk, maar wel voor de rompertjes. De meeste hoog zwangere mommy’s to be zullen een hoop rompertjes in huis hebben; ik in ieder geval wel!  En rompertjes heb je vaak nodig, heel vaak, hoor ik van andere moeders. Je kunt er eigenlijk niet genoeg van hebben. Wanneer je rompertjes oprolt en ze rechtop in je commode zet heb je uiteindelijk meer ruimte.

Ik laat je in deze video snel zien hoe rompertjes oprollen gaat zonder dat ze weer uit elkaar vallen:

Net als de opgerolde rompertjes, krijgen ook de opgerolde hydrofiele luiers / doeken een plekje in de commode. Rompertjes sorteer ik op maat en soort (lange- en korte mouw), zodat ik tijdens het aankleden van de kleine niet hoef te zoeken.

Ik ben er nu al van overtuigd dat dit een goed systeem is en dat het werkt. Het laatste wat je wil, is dat je staat te stressen om een romper in de juiste maat te zoeken in de lade van de commode. De tijd zal het leren maar nu ziet het er al lekker georganiseerd uit!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button