Kindvriendelijke restaurants

San Blas Bloemendaal: hippe kindvriendelijke strandtent

Het is heerlijk om met kids lekker naar het strand te gaan, of het nou zomer of winter is. Wanneer het lekker weer is met een drankje op het terras van een leuke strandtent terwijl de kinderen spelen in het zand. In de winter na een lange strandwandeling opwarmen naast de open haard met warme chocolademelk en slagroom… ik zou nu zo in de auto willen stappen!

San Blas Bloemendaal: leuke strandtent

In Bloemendaal aan Zee verdwijnen veel strandtenten aan het einde van het seizoen maar er zijn er een paar die blijven staan. En wat een fijne plek is een strandtent in de winter om op een koude, regenachtige winterdag naartoe te komen en gedachteloos over de ruwe zee de verte in te staren… met iets warms om te drinken.

Sinds 2015 vinden we strandtent [tp-poi long=”4.543614100000013″ lat=”52.403037″ placeId=”ChIJQUt4pNLtxUcRl63jGUlPRWA” presentation=”span” durationQty=”” durationUnit=”h” props=””]San Blas[/tp-poi] op het strand van Bloemendaal. Een prachtige strandtent opgetrokken uit houten spanten, afgedekt met aluminium platen en een groot terras waar je niet omheen kunt. De stoelen en banken op het terras nodigen altijd uit, zelfs op een koude winterdag. Ok, eerlijk is eerlijk, niet wanneer het heel hard waait of regent :-)

Binnen waan je je meteen in Caribische sferen. Je kijkt je ogen uit naar de aankleding en alle details; prachtige planten, grote foto’s die aan de muur prijken en een mooi uitzicht over het strand.

San Blas Bloemendaal buiten in de winter - AllinMam.com

Achterin vind je een gedeelte dat af te huren is voor feestjes en partijen. De hoge mooi bewerkte houten deuren waarmee dit gedeelte kan worden afgesloten doen heel Cubaans aan. Het gave is dat heel de zijwand van San Blas door middel van overheaddeuren te openen is. In de zomer dus binnen en buiten in één!

Bij San Blas is het leuk voor de kinderen

Kinderen kunnen bij San Blas lekker hun ei kwijt. De meeste kinderen vind je buiten op het terras of op het strand. Zijn ze liever binnen dan hebben ze de ruimte om rond te lopen, kunnen ze een kijkje nemen bij de huispapegaai of kunnen ze kleurplaten kleuren. In de winter natuurlijk onder het genot van chocolademelk met slagroom :-)

San Blas Bloemendaal kinderen spelen - AllinMam.com

Menukaart van San Blas

Op de menukaart staan verrassende gerechten, veelal biologisch. Diverse broodjes, soepen en gerechten met naanbrood voor bij de lunch. En lekkere tosti’s niet te vergeten; lievelings van onze kids. Ontbijten kun je hier elke dag vanaf 10.00u in de ochtend, in het weekend zelfs vanaf 09.00u. Er is ook een uitgebreide borrelkaart en voor diner kun je hier ook terecht.

Parkeren in Bloemendaal

Parkeren is in de winter heel goed te doen op 1 van de 2 grote parkeerplaatsen, vanwaar je zo het strand op loopt. In de zomer is het uiteraard heel druk, maar als je zorgt dat je er vroeg bent heb je op zeker een plekje. Mensen die enigszins in de buurt wonen komen allemaal lekker op de fiets. Het is een prachtige fietsrit door het duingebied, alleen de rit naar strand toe is voor kinderen in ieder geval al een feestje!

Ken jij San Blas al of heb je een andere favoriete strandtent in Bloemendaal?

[tp-map height=”500px” /]
In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button