Mode

Wandelen op “kussentjes” met de Skechers GoWalk City

Wanneer je op zoek bent naar schoenen om lekker op te kunnen wandelen kun je diverse kanten op. Je kunt kiezen voor “echte” wandelschoenen of voor goede sneakers. En dan zijn die wandelschoenen of sneakers er ook weer in verschillende types en modellen. Wanneer je eenmaal gewend bent aan een bepaald type schoenen stap je niet snel over op een ander type, is mijn ervaring.

Tijd voor nieuwe wandelschoenen

Zo heb ik jaren mijn rondjes gewandeld op mijn Nomad schoenen, nog net geen bergschoenen. Ze gingen mee op vakantie wanneer ik van plan was lange wandelingen te maken en ook thuis stonden ze altijd voor het grijpen. Zo droeg ik ze tijdens strandwandelingen maar kwamen ze ook op andere momenten de kast uit.

Afgelopen voorjaar stapte ik voor mijn wandelingen over naar goede sneakers; lekker licht dragen bij warmer weer en mijn Nomad schoenen waren inmiddels echt afgedragen. Na de zomer bedacht ik me wel ineens wat ik zou gaan doen wanneer het kouder weer zou worden; in de winter loop ik ook ’s avonds nog geregeld een rondje en dan zijn sneakers toch niet helemaal ideaal, tenminste, dan krijg ik echt koude voeten!

Skechers GoWalk City

In september ontving ik ineens een mooi pakket met daarin de nieuwe Skechers GoWalk City. Zouden dit mijn nieuwe (winter-) wandelschoenen worden? Ik liet ze toen nog even staan; de temperatuur was heel goed en we gingen ook nog op vakantie naar Portugal. Eenmaal terug ben ik de schoenen intensief gaan dragen en ik kan je vertellen; het liefst trek ik ze gewoon helemaal niet meer uit. Ze zitten goddelijk!

De Skechers GoWalk City beschikken over dezelfde GOGA Mat als de Skechers GoFlex walk, waar we eerder al eens over schreven. Deze GOGA mat zorgt voor extra demping en is schokabsorberend wat je enorm goed merkt wanneer je op de shoenen loopt; alsof je bij elke stap een beetje opveert.

Lees ook: Skechers GoFlex Walk 

Daarnaast zijn de schoenen lekker warm doordat ze gevoerd zijn met imitatie bont én zijn ze waterafstotend. Prima schoenen om ook mee door de sneeuw te banjeren denk ik nu, ik heb er al diverse regenbuien mee getrotseerd en ze zien er nog steeds heel mooi uit. Lekker hoor, door de regen lopen op iets wat aanvoelt als sloffen!

Skeckers GoWalk City | € 89,95

Verkrijgbaar in diverse kleuren

De Skechers GoWalk City zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar maar ik ben echt blij dat ik de camel-kleurige toegestuurd kreeg, helemaal mijn kleur! Ik draag graag jeans en ik vind de schoenen echt mooi staan hieronder, lekker sportief maar toch ook leuk wanneer je bijvoorbeeld een bloesje wilt dragen op je jeans.

Waar wandel jij het liefst op?

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button