Lifestyle

10 redenen om af en toe je voeten te fotograferen

Voeten, je komt ze overal tegen. Niet alleen op straat, nee vooral op social media; Instagram staat er vol mee. Voeten zijn overal, voeten vertellen een verhaal en dat willen we laten zien aan de rest wereld. Voeten gaan op reis, voeten staan op gevaarlijke plekken en trotseren moeilijk begaanbare paden. Voeten dragen mooie schoenen die gezien mogen worden en voeten worden geregeld versierd met tatoeages, nagellak en sieraden.

Waarom nu toch die voeten? Maak een foto van de omgeving waar je staat, van het uitzicht wat je hebt. Of maak een selfie. Maar weet je, ik doe het zelf ook! Het is eigenlijk hartstikke grappig. Soms heb ik schoenen aan die ik leuk vind of leent de ondergrond zich voor een snapshotje. Of is het gewoon leuk om kleine kindervoetjes naast grote mensen voeten te zien, voor het contrast.

De blote-voeten-op-een-spierwit strand of blote voeten in de branding kennen we inmiddels wel, ik geef je 10 redenen waarom je nog meer je voeten zou moeten fotograferen:

1. Voeten fotograferen omdat je blij met je schoenen bent

Een tijd naar op zoek geweest, lekkere schoenen om op te wandelen. Trok ik eerst altijd mijn bergschoenen aan (mijn hardloopschoenen vond ik zo suf), nu ben ik blij dat ik iets sportievers heb (Le Coq Sportif).

2. Voeten fotograferen wanneer je onderweg bent

Je bent onderweg en je verveelt je. Dan ga ik dus foto’s van mijn voeten maken… Herkenbaar?

3. Voeten fotograferen omdat de vloer zo lekker matcht

Soms vind ik de vloer gewoon mooi. En die mooie vloer matcht dan net even lekker met de schoenen die ik draag, in dit geval sneakers van Esprit die ik nog even in de sale heb gescoord. Eigenlijk wintercollectie maar he, kunnen ook in de zomer toch?

4. Voeten fotograferen omdat ze weergeven hoe jij je voelt

Ja soms heb je dat. Dan is het enige wat je kunt (en wilt) doen zitten. Op deze manier. Zegt genoeg toch?

5. Voeten fotograferen om te vertellen wat je aan het doen bent

Waar ben je geweest of waar ga je naartoe? Je weet het maar nooit met die Babboe bakfiets van ons. Zeg nou zelf; deze foto zou er heel anders uit zien wanneer mijn voeten er niet op zouden staan. Toch?

6. Voeten fotograferen omdat het slipperseizoen is gestart

Dat moet je de wereld laten weten, dat het slipperseizoen is gestart! En waarmee doe je dat beter dan met deze coole slippers/sandalen van Red-Rag?

7. Voeten fotograferen om te laten zien dat je actief bent

Op Instagram moet je natuurlijk wel af en toe even laten zien dat je goed bezig bent. Zoals hier, even op en neer springen op de trampoline. Goed he?

8. Voeten fotograferen als je je weer even kind voelt

Ra ra, wat voor ondergrond is dit? Actiefoto’s zijn altijd zo leuk om te maken! Ja ook actiefoto’s waar alleen je voeten op staan. De slippers zullen door Hema fans vast en zeker worden herkend.

9. Voeten fotograferen omdat je eindelijk een rok draagt

Dat moet gevierd worden toch? Met een nagellakje. En leuke slippers. Ooooo wat hou ik van de zomer!!!

10. Voeten fotograferen omdat je een fout feestje hebt

Ja dat hebben wij zo af en toe, een fout feestje met de familie. Dit keer ging het om een foute-camping-outfit-avond. Ik heb er verder niets aan toe te voegen.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button