Lifestyle

Boekje van karton | Review en giveaway

Hoe handig is dit; je eigen kartonnen boekje maken! Dat kan bij Boekjevankarton.nl. Heel leuk om een persoonlijk boekje te maken voor je kleine kindje, maar zeker net zo leuk om een klein vakantieboekje te maken zoals wij deden.

Het opmaakproces is heel gemakkelijk te doorlopen en vergelijkbaar met andere opmaaktools waarmee in deze tijd bijna iedereen wel bekend is. Er is keuze uit 2 formaten boekjes; 11 x 11 cm en 16 x 16 cm. Bij beide formaten kun je kiezen tussen een pagina dikte van 1,2 mm of 2 mm en elk boekje telt 14 pagina’s. De kosten variëren van €14,95 tot €21,95 excl. verzendkosten en je hebt het boekje binnen 4 werkdagen in huis.

Wanneer je de keuze voor het formaat boekje hebt gemaakt wordt gevraagd een account aan te maken, waarna je je ontwerp tussentijds kunt bewaren om bijvoorbeeld een dag later weer door te gaan. Je maakt het boekje op in de browser, je hoeft dus geen programma te downloaden. Ook fijn! Op een eenvoudige manier plaats je foto’s op de pagina’s en ook kun je er teksten op kwijt. Daarnaast kun je de pagina’s ook nog eens opfleuren door leuk gekleurde achtergronden en stickers. Bestellen en klaar is kees!

Boekje van Karton | AllinMam.com

Ole en Madee vinden het boekje te gek en pakken het geregeld om even door te bladeren. Op deze manier herbeleven ze de hele vakantie weer, zonder een toeziend oog van mama die alleen maar roept “voorzichtig! geen bladen dubbelvouwen!” zoals wel gebeurt met andere fotoboeken die ik maak. Een waardige aanvulling op zowel onze fotoboeken- als kinderboekencollectie!

Giveaway
Wij mogen een t.w.v. € 17,90 weggeven aan één van onze lezeressen! Wil je kans maken en ook zo’n persoonlijk boekje van karton maken laat dan hieronder een reactie achter wat voor boekje je het liefst zou maken en voor wie. Op donderdag 17 september maken we de winnaar/winnares bekend.

Kortingscode
Wil je niet wachten op de uitslag van de giveaway en al eerder een boekje bestellen via www.boekjevankarton.nl? Dan kun je gebruik maken van de volgende kortingscode: BVK-3475-4450-5376-0608. Deze code geeft je recht geeft op 15% korting.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button