Lifestyle

Smartphonehoesjes.nl selfie stick giveaway

smartphonehoesjes.nl selfie stick | AllinMam.com

Ken je dat? Je wilt iets hebben en denkt het gevonden te hebben. Maar dan blijkt het een miskoop en je koopt een nieuw exemplaar, ander merk en uiteraard duurder want dat is (meestal) beter. En ook dat blijkt het niet te zijn.

Mij overkwam dat afgelopen jaar met een selfie stick. Ik heb er een aantal gehad en geen van allen hebben ze het lang uitgehouden. Ook heb ik er een keer eentje terug gebracht naar de winkel omdat de bluetooth niet werkte. Leg dat maar eens uit aan een verkoopster bij de Blokker die geen kaas heeft gegeten van elektronica…

Je begrijpt dus wel wat ik ging bestellen bij Smartphonehoesjes.nl toen ik werd benaderd voor een samenwerking; precies, een selfie stick met bluetooth. Het voelde al meteen heel anders toen deze selfie stick binnenkwam; de verpakking straalde degelijkheid uit en de selfie stick zag er solide uit. Toch anders dan de eerdere exemplaren die ik in mijn bezit heb gehad.

smartphonehoesjes.nl selfie stick | AllinMam.com

Uiteraard moet hij meteen uitgeprobeerd worden en dat kan, want hij is opgeladen; we kunnen er meteen mee aan de slag. De stick is gemakkelijk uit te schuiven door een soort draai systeem en eindelijk is nu eens het scharnier van de telefoonhouder echt stevig en goed heen en weer te draaien.

Handig is ook de clip aan de onderzijde waarmee je de stick op een makkelijke manier aan een rugtas kunt hangen, ben je in je eentje aan het wandelen heb je hem dus ook snel in de aanslag.

Ik ben meteen mijn telefoon ook kwijt want Ole weet wel raak met de selfie stick. Hij maakt tig foto’s achter elkaar en wil natuurlijk ook selfies met z’n moeder. Dus ok, daar komt ie:

smartphonehoesjes.nl selfie stick | AllinMam.com

SmartPhoneHoesjes.nl

Deze handige, super sterke selfie stick is natuurlijk niet het enige product wat je kunt kopen in deze webwinkel. Je kunt hier terecht voor een een groot assortiment aan (de naam zegt het al :-) telefoonhoesjes voor bijna alle smartphones die er zijn maar ook hoezen voor tablets zoals bijvoorbeeld de Galaxy Tab S2 9.7 case. Ook verschillende soorten laders, powerbanks, speakers, oordopjes, toetsenborden, screenprotectors, geheugenkaarten en andere accessoires vind je terug in het assortiment.

Veel producten passen door de brievenbus en worden gratis verzonden. Past je bestelling niet door de brievenbus, dan betaal je bij een aankoopbedrag van €40,00 of meer geen verzendkosten en onder dit bedrag €3,95.

Smartphonehoesjes.nl selfie stick giveaway

Lijkt het jou wel wat, deze selfie stick twv €39,95? Wij mogen er eentje verloten onder onze lezers. Laat hieronder in de reacties weten of je een roze of een grijze zou willen winnen en waarom je graag een selfie stick zou willen hebben. Op dinsdag 29 september maken we de winnaar/winnares bekend.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button