Lifestyle

Met de picknicktafel in de Babboe bakfiets

Bij de aankoop van een tent alleen blijft het natuurlijk niet. Als we een week geleden bij vrienden in Deurne zijn om met de hele vriendengroep voetbal te kijken én voor 3 nachten de tent uitproberen tussen de geiten en het zwembad in in hun achtertuin besluiten we meteen een ritje te maken naar een mega-kampeerwinkel in de buurt. We hebben een hele waslijst aan spulletjes die we willen kopen en we crossen als een dolle door de winkel. Omdat we enthousiast zijn maar ook omdat de kinderen niet te handelen zijn. Continue vliegen ze elkaar in de haren, best heel irritant. Eenmaal alles bij elkaar is het geen probleem om het in de auto mee te krijgen terug naar Deurne, de tent ligt immers nu niet achterin. Maar dat het niet allemaal mee naar huis kan is wel zeker en dus gaan we meteen maar op pad voor dakdragers en een dakkoffer. “Kamperen is lekker goedkoop” komt in ons woordenboek na deze dag niet meer voor; maar we weten dat we er de komende jaren profijt én veel plezier van gaan hebben.

Bo Camp picknicktafel

Naast een 2-pits gasstelletje, een heuse “keukenkast”, een koelbox (nee niet elektrisch, gewoon lekker ouderwets) en nog heel veel andere kleine “troepjes” was de leukste aankoop voor ons toch wel de Bo-Camp picknicktafel; een koffer van ca. 78cm x 45cm x 10cm die je open klapt tot stevige tafel met hieraan vast 4 zitjes. Eenmaal thuis moet de nieuwe aanwinst uitgeprobeerd worden en als blijkt dat hij ook nog in de bakfiets past vertrekken we bepakt richting een of ander park; ons vaste uitje met mooi weer.

picknicktafel1

Met de picknicktafel in de Babboe bakfiets

Een uitvinding vind ik het, ik had het nooit eerder gezien. Wel van die gammele tafeltjes met 2 zitjes aan 1 zijde waarbij je meteen het idee hebt dat je er doorheen zakt, maar dit is echt een heel stevig tafeltje met stevige zitjes. Ole en Madee vinden het helemaal mooi, vooral als de parasol ook nog eens staat. Vooral leuk zijn de opmerkingen van voorbijgangers; verbaasd over wat er al niet in die bakfiets past! We hebben nl. ook een strandtentje mee, 2 grote kleden, een koelbox, een mandje met wat losse spullen en nog een tas. De kinderen zitten wel met de knieën in hun nek maar hoe hoger hoe leuker ze het vinden.

Eén ding weet ik zeker; die picknicktafel komt niet alleen de kast uit wanneer we gaan kamperen, die gaat ons vanaf nu vaak van dienst zijn bij onze wekelijkse picknick-avonturen in het park.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button