Hype: sneakers onder rokje. Wel witte graag!

Dat sportief en netjes gekleed heel goed gecombineerd kunnen worden weet ik natuurlijk wel, dat heeft Manon Meijers me laten inzien tijdens de style workshop die ik vorig jaar bij haar kreeg.

Zorg er altijd voor dat elke outfit iets sportiefs, iets netjes en iets stoers heeft.

Zo kennen we natuurlijk allemaal de combinatie spijkerbroek (sportief) met een mooi bloesje (netjes) en laarzen (stoer) wat voor “netjes” door kan gaan, maar trek de spijkerbroek met sneakers aan en het is ineens sportief. Of combineer het met een baggy shirt en het is ineens stoer! Zo kun je met een minimale hoeveelheid kledingstukken meerdere combinaties maken zodat je je voor elke gelegenheid goed kunt kleden.

Sneakers onder een rokje

In de praktijk vind ik het toch wat lastiger dan hoe het hierboven beschreven staat en dit komt waarschijnlijk omdat je bepaalde gedachten gewoonweg niet snel bij kunt stellen. Manon had het over “tante Sjaan”, een stemmetje in je hoofd wat al jaren in je hoofd zit en fluistert dat bijvoorbeeld dwarse strepen je “dik” maken en dat ruitjes voor oude vrouwen zijn. Ook dit voorjaar heb ik last van tante Sjaan, wanneer ik de eerste dames in (vaak “nette”) rokjes rond zie lopen. Met sneakers eronder. Witte, ook nog eens! Witte sneakers onder een rokje? Ik moet er ontzettend aan wennen, maar stiekem vind ik het ook wel weer erg leuk. Ik moet even wat dingen regelen want 1. witte sneakers vind ik niet mooi en 2. ik ben niet echt een rokjesdrager (meer) en al helemaal niet van strakkere rokjes.

sneakers onder rokje - AllinMam.com

Ja. Ik wil ook sneakers onder een rokje! Maar geen witte.

Toch trekt het me meer en meer, ik wil het ook. Ik koop een paar wat strakkere rokjes en ik ga op zoek naar sneakers. Witte sneakers vind ik net een stapje te ver en ik ga voor bovenstaande rosé-kleurige sneakers van Manfield. Ik draag ze nu een aantal weken maar natuurlijk niet elke dag onder een rokje, want zo’n die-hard ben ik ook weer niet! Sneakers vind ik ook heerlijk onder een jeans en ik moet zeggen deze lopen heerlijk.

Ben jij ook van de sneakers? Van witte of toch liever een kleurtje? En draag je ze onder een rokje?

*Foto: Pixabay.com

Gerelateerde artikelen

Back to top button