Kerstmis

Een foute kersttrui voor mannen koop je bij 2trendy

Jaja, ook dit jaar zijn er weer volop foute kersttruien te koop voor de mannen! Jaren geleden dachten we nog “ieuw” bij het zien van zo’n kleurige trui (weet je nog, Bridget Jones in 2001??) maar inmiddels hebben we de kersttrui omarmd. Hele gezinnen zitten tijdens de feestdagen in felgekleurde kersttruien aan de kersttafel. Een stuk comfortabeler dan een strak jurkje of een pak met stropdas! Al wil dat natuurlijk niet zeggen dat de chique kerstkleding bij het kerstdiner helemaal verdwenen is.

Kersttrui als cadeau onder de kerstboom

Veel mensen komen aan hun foute kersttrui doordat ze hem cadeau krijgen onder de kerstboom. Dit lijkt vooral voor mannen te gelden. Heb je als vrouw geen idee wat je een man cadeau moet geven met kerst? Duik dan even in de wondere wereld van de foute kersttrui. Eén ding moet je hierbij onthouden: hoe fouter hoe beter.

Lees ook: De beste foute kersttruien, een overzicht

Een foute kersttrui voor mannen koop je bij 2trendy

En die kersttruien vind je o.a. in het assortiment van 2trendy. De exemplaren die hier verkrijgbaar zijn lekker fout wat betreft print, maar wél met een mooie schnitt. Zo kan een 2trendy foute kersttrui ook mooi gedragen worden op een wat nettere pantalon of met een overhemd eronder.

Ook voor de mannen dit jaar weer een foute kersttrui - AllinMam.com

Ook ander herenkleding koop je bij 2trendy

Niet alleen voor kersttruien kun je terecht bij 2trendy. In de webshop vind je een ruim assortiment aan herenkleding, van casual tot chique, van party tot accessoires. Past een kersttrui niet bij jou man? Dan zijn hier genoeg andere items te vinden als cadeau onder de kerstboom. Het concept van 2trendy is in ieder geval aantrekkelijk: ze hebben vaste prijzen voor een bepaald aantal items. Zo koop je bijvoorbeeld een nette pantalon én een kersttrui voor €95,00!

*Uitgelichte foto van Christmas sweater door New Africa | Shutterstock

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button