Adventskalender zelf vullen? Check deze 8 leuke exemplaren!

Het is weer bijna tijd om de adventskalender uit de kast te halen! Als je die tenminste al hebt. Of koop je elk jaar een kant en klare adventskalender? Dat kan natuurlijk ook. Elk jaar weer een kant en klare adventskalender kopen kan echter een kostbaar geintje zijn. Adventskalenders om zelf te vullen zijn dan ook een grote hit in veel landen. Zo heeft het grootste deel van de gezinnen in Duitsland een adventskalender (veelal van hout). Ze zijn daar dol op een adventskalender zelf vullen!

Adventskalender zelf vullen? Check deze 8 leuke exemplaren!

Wil je ook zelf een adventskalender vullen? Dan hebben we hieronder een overzicht met superleuke kant en klare adventskalenders voor je. Van houten lades tot papieren en jute zakjes. Helemaal onderaan geven we nog cadeautips, want 24 vakjes vullen is ook best een uitdaging!

Lees ook: 8x zelf adventskalender maken + adventskalender cadeau ideeën

Adventskalender met sokken

Super leuk is deze adventskalender met sokken. De adventskalender bevat 24 polyester sokken met een afmeting van 14 bij 10 cm. Het lint is in totaal 180 cm lang. Onwijs leuk om voor de open haard te hangen als je die hebt en de sokjes elk jaar weer met andere leuke dingetjes te vullen!

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: 29 juni 2022 - 00:35

Adventskalender in vorm van kerstboom

Deze houten adventskalender met kleine lades zal hartstikke leuk staan op een dressoir, op een laag tafeltje of in het raamkozijn. De lades zijn ca. 4,5 cm hoog en breed, leuk om heel kleine cadeautjes in te stoppen. Uiteraard zijn alle doosjes voorzien van een nummer!

Verkrijgbaar bij

bol.com (€33,99)
Laatst bijgewerkt: 29 juni 2022 - 00:35

Arreslee adventskalender

Heb je nog kleine kinderen rondhuppelen thuis dan is deze adventskalender met kerstman en arreslee een aanrader. Elke dag een cadeautje uit de arreslee, hoe leuk? De totale grootte van de adventskalender is 52 x 31 x 13 cm. De doosjes zijn ca. 4,5 cm breed en hoog. Past leuk onder de kerstboom!

Lees ook: Maak je eigen wijn adventskalender!

Verkrijgbaar bij

bol.com (€37,95)
Laatst bijgewerkt: 29 juni 2022 - 00:35

Adventskalender met papieren zakjes

Wil je iets grotere cadeautjes in een adventskalender verstoppen? Dat kan in deze leuke adventskalender met papieren zakjes. De zakjes hebben een afmeting van 10 x 7 x 16 cm. Lint en knijpers worden bijgeleverd maar daar kun je zelf natuurlijk leuk mee afwisselen. Knijpers en lint zijn immers in vele soorten en maten verkrijgbaar :-)

Verkrijgbaar bij

bol.com (€19,99)
blokker.nl (€18,80)
Laatst bijgewerkt: 29 juni 2022 - 00:35
Adventskalender papieren zakjes

Verkrijgbaar bij

bol.com (€19,99)
blokker.nl (€18,80)
Laatst bijgewerkt: 29 juni 2022 - 00:35

Adventskalender houten eland

Deze mooie adventskalender in de vorm van een eland zul je niet snel ergens tegenkomen! En zeg nou zelf, hoe leuk is hij? De chocolaatjes op de foto zitten er helaas niet bij, maar je krijgt zeker een idee waarmee je deze leuke adventskalender kunt vervullen ieder jaar.

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: 29 juni 2022 - 00:34

Adventskalender houten trein

Hier zullen je kinderen ook heel blij van worden: een adventskalender in de vorm van houten trein. Of eigenlijk een locomotief :-) De trein is 42 cm lang en 23 cm hoog. De lades zijn ongeveer 3 bij 4 cm.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€33,95)
Laatst bijgewerkt: 29 juni 2022 - 00:34

Adventskalender houten huisje

Het leuke van deze adventskalender is dat de ramen de lades zijn. En de voordeur is uiteraard ook een lade. Zijn alle lades er uitgehaald dan kunnen de kinderen ook nog leuk met Playmobil poppetjes of LEGO poppetjes spelen in het huisje! Het houten huisje is 29 x 21 x 32 cm groot.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€55,99)
Laatst bijgewerkt: 29 juni 2022 - 00:34

Adventskalender met jute zakjes

Ook leuk om aan de muur of voor de open haard te hangen is deze adventskalender met jute zakjes. Je ontvangt alle spulletjes los. Makkelijk, want dan kun je zelf kijken hoe lang je de slinger met adventszakjes wilt maken!

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: 29 juni 2022 - 00:34

Adventskalender vullen… met wat eigenlijk?

Nu je een kant en klare adventskalender hebt moet hij natuurlijk nog gevuld worden. Maar wat stop je er in? Er zijn natuurlijk tal van mogelijkheden. Alles wat klein is en in past is goed! Maar zeg zelf, 24 vakjes vullen is best veel. Lukt het niet met cadeautjes dan kun je de overige vakjes/lades vullen met een klein chocolaatje of met een snoepje. Hieronder een aantal ideeën voor het vullen van een adventskalender. Zo wordt niet alleen het uitpakken maar ook een adventskalender zelf vullen 1 groot feestje!

Gerelateerde artikelen

Back to top button