Kerstmis

HEMA kerstversiering, kerst accessoires, stationary en meer

Bij HEMA op bezoek is altijd leuk en wat is er nou leuker dan een paar uurtjes doorbrengen op het hoofdkantoor? We worden in Amsterdam uitgenodigd om inspiratie op te doen voor Kerstmis. Schrijvende pers, bloggers en vloggers; er zijn veel mensen aanwezig in het prachtige atrium van HEMA. Tijd om eens goed te kijken naar de nieuwe HEMA kerstversiering, de kerstkleding, speciale kerst stationary en meer!

HEMA kerstversiering

Wie houdt er niet van, van de kerstversiering van HEMA. Feestelijk, mooie kleuren én voor leuke prijzen. Op deze manier koop je gewoon elk jaar weer nieuwe kerstversiering voor in je boom én voor in je huis! Bij kerstversiering denk je natuurlijk niet alleen voor leuke dingetjes in de kerstboom, maar ook aan versiering voor in je huis. Spulletjes om op de vensterbank te zetten of op de schouw. Hierover later meer, we beginnen bij de kerstboom versiering!

HEMA kerstversiering voor in de kerstboom

In de kerstboom zien we bij HEMA veel goudzilver en rood. Niet allemaal bij elkaar, alhoewel dat natuurlijk kan als je dat zelf mooi vindt ;-) En we zien glitter, veel glitter! Zoals we je eerder lieten zien zijn er net als voorgaande jaren diverse kerst trends en daar gaat ook HEMA in mee. Lichtsnoeren zijn populair. De lichtbronnen aan een slinger zijn in de vorm van bijvoorbeeld een ster, maar ook zijn het vaak “gewone” bolletjes. Daarnaast zijn er veel minimalistische lichtsnoeren te vinden in het assortiment.

Gouden kerstversiering voor in de kerstboom

Voor in de kerstboom veel verschillende soorten hangers. Van hout, van papier en zelfs van glas met papieren diertjes er in. Superleuk! Vooral de glazen ballen zijn een eyecatcher. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende inhoud: rendieren of een huisje met een kerstboom. Op de bodem van de ballen ligt sneeuw, wat mooi afsteekt tegen de gouden kleur én tegen het groen van je kerstboom.

Er is natuurlijk nog veel meer goudkleurige kerstversiering te vinden in het assortiment. Denk aan leuke goudkleurige kerstslingers, nog meer ballen, houten kerstboompjes, gouden vogeltjes op een knijpertje en rendierkoppen van metaaldraad.

Zilveren kerstversiering voor in de kerstboom

Uiteraard ook een aantal zilverkleurige eyecatchers voor in de kerstboom. Veel van de gouden producten zijn ook in zilver verkrijgbaar maar soms zijn ze toch nét even iets anders vormgegeven. Zo hebben de glazen ballen net even een andere inhoud en zijn er ook nog andere glazen kerstboomhangers. Zilver zien we echter wel minder vaak dan goud.

Rode kerstversiering voor in de kerstboom

Voor de rode kerstboomversiering wordt gretig gebruik gemaakt van de kerstman, we zien hem in diverse hangers terug. Als glazen kersthanger, in de glazen bal en ook is er een hanger met een kerstmuts. De rode kerstballen zijn rijkelijk versierd met rendieren, kerststerren, stippen en streepjes.

Muliti gekleurde kerstversiering voor in de kerstboom

Naast de effen kleuren is er ook leuke kerstversiering voor in de kerstboom wat multi gekleurd is. Hou je van een bonte kerstboom of vind je het leuk om wat aan je effen kleur toe te voegen voor je kinderen? Dan zit je goed bij HEMA :-) Bonte kersthangers zijn er in overvloed bij HEMA. In de vorm van snoep bijvoorbeeld, cakejes of taartjes. Multi gekleurde kerstballen zijn er met rendieren en met sterren (als set te koop) en ook de ster-hangers en de slingers zijn in deze kleuren te koop. En wat dacht je van die leuke kersthangers waar een chocolaatje opgeplakt zit?

HEMA kerstversiering - AllinMam.com

Woonaccessoires in kerststijl

Ook wat betreft woonaccessoires in kerststijl heeft HEMA niet stilgezeten. Wat vooral opvalt is de glazen kerststolp in de vorm van een rendier, waarvan ook een lege verkrijgbaar is die je dus zelf kunt vullen. Knutsel zelf iets in elkaar of koop wat losse papieren accessoires. Zet er een LED lichtje bij en klaar is kees!

Zoals elk jaar zie je ook nu veel verschillende soorten kaarsen en waxinelichtje houders in het assortiment. Veel terugkomend op de waxinelichtje houders: rendieren, sterren, stippen en teksten. Ook kussens in kerststijl kom je tegen. Ook hier weer sneeuwvlokken, rendieren, teksten en kerstboompjes.

Tafeldecoratie, servies en servetten

We willen eigenlijk meteen aanschuiven wanneer we deze opgedekte tafel zien staan! Echt leuk, vooral met die rendier details. Overal zie je het terug. Hoe vind je dan die naamkaartjes? Té leuk toch. Tafelkleden en servetten zijn in diverse kleuren verkrijgbaar met verschillende designs. Een aanrader om even in de categorie tafeldecoratie rond te snuffelen!

Lees ook: Een geslaagd kerstdiner: tips, trends en food hacks

Hema kerstversiering kerstdiner tafelaankleding - AllinMam.com

Kerst inpakpapier en kerst verpakkingen

Dozen om iets in cadeau te geven, inpakpapier en accessoires; het is allemaal in dezelfde stijl. De cadeauverpakkingen vind ik echt onwijs gaaf en dan met name de ronde dozen en de kleinere, vouwbare doosjes. Leuk om te combineren met cadeau’s die zijn ingepakt met inpakpapier, wat in dezelfde stijl is.

Op zoek naar meer inpakinspiratie? Lees ook: 10x origineel kerstcadeau inpakken

Kerst eten, snoep, koekjes en chocolade

Ook op het gebied van eten is er veel aanbod. En dan heb ik het niet alleen over snoep :-) We zijn onder de indruk van de gehaktballetjes en we proberen ook het gehaktbrood en de kipgehaktballetjes. Van de gesuikerde hazelnoten kan ik niet afblijven, daar moet ik niet in de buurt staan! Naast de nootjes staan bussen met popcorn met prosecco smaak en met kaneelbroodje smaak en er zijn (te ;-)) veel schalen met lekkere chocolade.

Wist je trouwens dat HEMA verschillende soorten wijnen verkoopt? Wij drinken deze avond Hugo Frizzante, de alcoholvrije variant. Eerst denk ik “mwah” (ik ben niet zo’n Hugo fan), wanneer ik het krijg aangeboden, maar het blijkt erg lekker te zijn.

Kerst stationary

HEMA staat natuurlijk bekend om haar leuke stationary producten. Ook in de nieuwe kerstcollectie vind je weer veel leuke spulletjes terug, van kerstkaarten en accessoires tot notitieboekjes en to do kladblokjes. Plakband, potloden, gummetjes, stempels, glitterstiften, stickers en leuke knijpers. Alles is er weer!

Goede kerstkleding en foute kerstkleding

Al een paar jaar is het helemaal hip om in een foute kersttrui aan de kersttafel aan te schuiven en ook dit jaar kun je bij HEMA weer terecht voor vreselijk foute kersttruien. Het blijft ook niet bij foute kersttruien; onesies, sokken, pyjama’s, mutsen, haarbanden en pantoffels… de keuze is groot. Je kunt jouw kerst zo fout maken als je zelf wilt! Voor kleintjes, voor volwassenen en zelfs voor je hond :-) Heb je geen zin in fout maar in chique? Dan vind je vast iets leuks in de dames kerstcollectie.

HEMA feestelijke make up

Tijdens de feestdagen mag je make up misschien wel net even iets meer “shinen” dan normaal! Zo word ik opgemaakt met mooie skin protecting foundation, niet al te opvallende oogschaduw en word er voor een beetje extra accent op mijn jukbeenderen een highlighter gebruikt. Oja, “vergeet vooral de shine lipgloss niet met kerst” krijg ik nog als tip.

Hema kerst make up - AllinMam.com

*Dit artikel bevat affiliate linkjes

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button