Persevent

Door de Amsterdamse grachten op muziek van de Beat Bugs

Afgelopen zondag mochten we voor het eerst plaatsnemen op de enige echte Netflix rondvaartboot voor een swingende tocht door de grachten van Amsterdam. Opzwepende muziek van de populaire Netflix serie Beat Bugs op de achtergrond, ballonnen, taartjes, vrolijke kindergezichtjes en leuk gezelschap.

Netflix serie Beat Bugs

Sinds enkele weken zijn 5 kleine insectenvriendjes te volgen tijdens hun avonturen in het groen. Ze beleven werkelijk van alles! En het speciale is dat je door de serie heen alleen maar muziek van de Beatles hoort. Maar liefst 50 Beatles klassiekers passeren de revue gedurende de serie, wat het eigenlijk ook meteen een must-see voor volwassenen maakt.

Schminken als een Beat Bug

Van de mooie panden langs de grachten hebben we niet heel veel gezien, het was op de boot veel te gezellig dus kreeg je de kans niet om op je gemak naar buiten te gaan zitten kijken! De kinderen konden wanneer ze maar wilden de leuke Beat Bugs karakters volgen op groot scherm tijdens hun muzikale avonturen en zelf een hoop herrie maken met de aanwezige muziekinstrumentjes. Superleuk! Er werd geschminkt en er werden veel gekke ballonnen opgeblazen. En er was veel lekkers, heel veel!

Kijken jouw kinderen al naar Beat Bugs?

Zijn jouw kids al fan van Beat Bugs of zijn ze verslingerd aan andere Netflix series? We zijn heel benieuwd, leuk als je het met ons wilt delen :-)

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button