Persevent

Kids in style op de foto | Stylingworkshop met Frederieke en Xelly

We worden uitgenodigd voor een stylingworkshop in De Kleine Parade, naar aanleiding van de introductie van kinderkleding en zwangerschapskleding op Bol.com. De workshop zal gegeven worden door Frederieke Wieberdink van KinderModeBlog.nl en ook Xelly Cabau van Kasbergen komt langs om tips qua huidverzorging en make-up te geven.

En dus spring ik samen met Madee in de auto en rijden we richting Amsterdam. Vanaf de parkeergarage is het maar een klein stukje lopen naar de Kleine Parade en het is er al gezellig gevuld als we binnen komen. De drankjes worden meteen aangeboden en Madee vliegt de speelhoek in. Na even gekletst te hebben worden de kinderen aan de knutsel gezet en luisteren wij naar Marjolein, PR manager bij Bol.com.

Over zwangerschapskleding en kinderkleding bij Bol.com

Marjolein vertelt iets over de geschiedenis van het bedrijf en het duizelt me elke keer weer wanneer ik hoor dat er op deze website meer dan 10 miljoen producten verkrijgbaar zijn waarvan 70.000 babygerelateerde producten. Vanaf nu komen daar ruim 30.000 producten bij in de nieuwe categorieën zwangerschapskleding en kinderkleding. Je zult hier van 80 verschillende merken items vinden, o.a. van Tumble ’n Dry, Noppies, Gsus, WE Fashion, Esprit, Mamalicious, Miss Etam, Supermom en Carriwell. Bol.com verzorgt voor veel van deze producten zelf de fotografie waardoor het hele aanbod een heel eigen imago krijgt.

De trends van zomer 2016

Frederieke Wieberdink vertelt over het ontstaan van haar websites KinderModeBlog.nl en MamaGlossy.nl en doet uit de doeken wat dé trends zijn voor komende zomer. Zo vertelt ze over de glimmende, metallic rokjes met basics erop, laat ze zien hoe de ruffles helemaal hot zijn en komen er voorbeelden langs van zwart-wit / monochroom kledingstukken met ruiten en veel grafische patronen. Je krijgt meteen weer zin in de zomer!

Kinderen gaan gestyled door Frederieke op de foto

Dan gaat er eindelijk gebeuren waar Madee al de hele tijd om staat te trappelen; ze mag op de foto! Na eerst een tijdje naar de andere kinderen te hebben gekeken is ze eindelijk zelf aan de beurt. Het is leuk om te zien hoe Frederieke vliegensvlug de combinaties maakt; ze trekt iets uit het rek en het staat gewoon meteen leuk. De combi die Madee aan krijgt zou ik zelf nooit zo snel kiezen en ik zou zelf zeker nooit de sweater in het rokje stoppen maar altijd er over heen. Maar het ziet er toch een snoezig uit! Ze vindt het prachtig en gaat er helemaal voor staan.

Stylingworkshop met Xelly Cabau van Kasbergen en Frederieke Wieberdink

Xelly Cabau van Kasbergen geeft make-up advies

Als alle kinderen gestyled op de foto zijn gegaan komt Xelly ons van alles vertellen over make-up. De nadruk ligt op make-up tijdens je zwangerschap (je hebt dan immers een andere huid en uitstraling) en wanneer je net bevallen bent. Ook al ben ik niet net bevallen en zal ik ook niet meer zwanger worden; ze heeft goede tips en ook ik kan er zeker iets mee (wallen onder ogen ;-).

Een leuke, inspirerende en vooral gezellige middag! Dank aan de dames van Bol.com voor het mogelijk maken van deze middag en voor alle informatie omtrent deze mega-webshop. Interessant om te horen over hoe alles er achter de schermen aan toe gaat. Frederieke, bedankt dat je mijn dochter zo’n “euforisch” moment hebt gegeven in knalroze kleding (ze heeft het er de volgende ochtend nog steeds over) en Xelly dank voor je make-up adviezen (het blijkt dat ik de groene concealer gewoon in huis heb). En natuurlijk dank aan de dames van LewisPR voor het op rolletjes laten verlopen van deze middag!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button