Peuters/kleuters

Win een set naamstickers en instrijklabels van My NameTags

Heel vervelend, al die spullen die zoek raken of verwisseld worden op school, op sportclubs en tijdens speelpartijtjes. Grrrr waarom heb ik nou geen naamstickers erop geplakt? Laatst hadden we het hier ook; vriendje van Ole heeft dezelfde schoenen als Ole, in dezelfde maat. Dan heb ik toch het liefst dat hij thuis komt met zijn eigen schoenen na een middagje samen spelen. Of zoals bij Madee, waarbij een meisje in haar nieuwe klas beweerde dat Madee haar schooltas van haar was. Handig al die Frozen tassen!

Label je spulletjes met naamstickers en naamlabels

Dé manier om altijd te zien welke spullen van jouw kinderen zijn, is labelen. Maar uit ervaring weet ik dat het er gewoon bij inschiet om labels en naamstickers te bestellen. Wanneer je ze eenmaal in huis hebt; ja, dan is opplakken of instrijken een fluitje van een cent! En dat is dus wat we de laatste weken meerdere malen hebben gedaan, naamstickers plakken op drinkbekers, broodblikjes en speelgoed en labels instrijken in shirtjes.

Naamstickers en labels van My NameTags

We kregen 2 sets naamstickers en instrijklabels opgestuurd van My NameTags. Het eerste wat me opviel was dat het er veel zijn; heel veel. Maar liefst 56 stickers vind je op 1 vel! Dan ben je ineens een stuk minder kieskeurig met plakken, in tegenstelling tot een jaar terug toen ik ook eens naamstickers bestelde met maar 10 stickers op een vel.

Win naamstickers en instrijklabels - AllinMam.com

De stickers zijn klein, ook prettig. Wel aanwezig maar niet té! Op de website kun je eenvoudig bestellen, kiezen uit diverse kleuren, verschillende lettertypes, achtergronden en leuke afbeeldingen.

Keuze uit diverse soorten labels en naamstickers

Wij mochten de nieuwste labels uitproberen: Meneertje en Mevrouwtje naamstickers en instrijklabels. Het mooie van de naamstickers is dat je deze ook op stoffen kunt plakken en dat deze na het wassen ook netjes blijven zitten. Handig, er komt geen strijkijzer meer aan te pas! Wil je echter zekerheid voor jaren achter elkaar dan kun je beter voor de Meneertje en Mevrouwtje instrijklabels kiezen, deze blijven gegarandeerd 10 jaar lang zitten!

Win naamstickers en instrijklabels - AllinMam.com

Win een set Meneertje en Mevrouwtje labels twv €18,95

Wij mogen 2 sets van deze superhandige labels weggeven. Wil jij kans maken? Zorg dan dat je ons volgt op Facebook. Van delen van ons Facebookbericht worden we natuurlijk altijd blij! Laat hieronder weten wat het eerste product is waar jij thuis een label op zou plakken, we zijn erg benieuwd :-)

Op donderdag 25 augustus maken we de winnaars bekend. Veel succes en een fijn weekend!

Winnaars bekend

Check hier of jij 1 van de gelukkigen bent!

*Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met My NameTags

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button