Persevent

Netflix Stream Team Event ‘Draken: Race naar de rand’

Yes, het is weer zover; we worden uitgenodigd voor een Netflix Stream Team Event. Dit keer met het hele gezin en wel op het Forteiland in IJmuiden. Het is vandaag rond de 30 graden, erg warm dus en we zijn blij als we op de kop van de haven aankomen waar een lekker zeewindje waait. Samen met andere stream teamers en hun gezinnen wachten we op de boot die ons naar het Forteiland gaat brengen. Als de boot aankomt worden we verwelkomd door een heuse Viking die op zijn hoorn staat te blazen. Licht gespannen voor wat komen gaat lopen Ole en Madee de boot op en wij er achteraan.

Het is maar een klein stukje varen naar het Forteiland en we volgen netjes de aanwijzingen op die de Viking ons geeft. Eerst eten en drinken; vooral dat laatste gaat er met deze temperaturen wel in. Als we door de tunnels het fort in lopen worden we toegesproken door een andere Viking die lastig te zien is omdat er allemaal mist in de ruimte hangt. Ole vindt het best een beetje spannend, vooral omdat er toch wat onverklaarbare geluiden achter de muren vandaan komen. Gelukkig lopen we al snel door! Er staat allerlei lekkers op ons te wachten in een gezellige setting. Kinderen kunnen geschminkt worden als hun favoriete drakenrijder of als prinses. Wat ze zelf willen!

Netflix Stream Team Event 'Draken: Race naar de rand' | AllinMam.com

Als iedereen klaar is splitsen we op in groepen en gaat elke groep met één van de Vikings mee het gangenstelsel van het Fort in, op zoek naar gouden munten. Wie weet wat we nog meer tegenkomen! Het is heerlijk koel in het Fort en we zoeken in alle hoeken en gaatjes. We komen ook nog in een ruimte met een giga spinnenweb wat licht geeft in het donker. Eigenlijk geeft in deze ruimte alles wat wit is licht! Madee snapt er helemaal niets van dat iedereen lichtgevende tanden heeft. Als we genoeg munten bij elkaar verzameld hebben gaan we buiten boogschieten.

Netflix Stream Team Event 'Draken: Race naar de rand' | AllinMam.com

Hoe cool is dat? Die blije kindergezichtjes die net boven de armen van een stoere Viking uitkomen die hen helpt met het spannen van de boog. De spanning op de gezichten is af te lezen wanneer de boog voldoende gespannen is en het tijd wordt om los te laten. Pats! De pijlen vliegen razendsnel richting hun doel en de kids zijn apetrots.

Netflix Stream Team Event 'Draken: Race naar de rand' | AllinMam.com

Als iedereen een paar keer heeft geschoten komt één van de Vikings de heuvel afgerend. Hij heeft gehoord dat er een schat is gevonden! Even is er wat onenigheid wie er allemaal mee gaan om te zoeken want hé, met hoe meer mensen je de schat vindt met hoe meer mensen je de buit moet verdelen. Uitendelijk gaat toch iedereen mee. Er wordt gezocht en gezocht en dan ineens vinden we een draken-ei in de struiken. Er zit een gat in en in het ei vinden de kinderen een hele lading gouden munten. De kinderen vliegen er met z’n allen op af en verdelen eerlijk de buit, zoals afgesproken.

Het is tijd om weer naar binnen te gaan, in de heerlijke zitzakken neer te ploffen en onder genot van een drankje naar 2 afleveringen te kijken van “Draken: Race naar de rand”. Alle kinderen liggen er voldaan bij en willen misschien het liefst wel in slaap vallen maar dát lukt ze niet; daar zorgen Hiccup en zijn drakenvrienden wel voor, het is gewoon té spannend en je wil gewoon blijven kijken! De middag wordt afgesloten met een leuke fotoshoot in drakenstijl en met een Netflix tas vol leuke spulletjes lopen Ole en Madee heel tevreden voor ons uit richting de boot die ons weer terug gaat brengen naar de kop van de haven.

Netflix, bedankt weer voor deze leuke middag!

* Meer informatie over deze nieuwe serie kun je lezen in onze eerdere blogpost “Draken: Race naar de rand”.  Je kunt een account op Netflix.com aanmaken en vanaf 7,99 per maand onbeperkt kijken naar honderden televisie-series en films.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button