Persevent

Presentatie Rudolph’s ijs: eigen ijs voor Rudolph van Veen

Gisteravond was ik in Laren waar Rudolf van Veen zijn eigen ijssmaken presenteerde: Rudolph’s ijs. In samenwerking met De Dessert Meesters ontwikkelde Rudolph 6 verrassende ijssmaken, die verkrijgbaar zullen zijn in familieverpakking (600ml voor €4,79) en in eenpersoonsverpakking (155ml voor €1,79).

Verschillende smaken van Rudolph’s ijs

IJs van Rudolph is verkrijgbaar in de volgende smaken: New York Chocolate, Ebony & Ivory, Rainforest Chocolate, Dessert Circus, Tokyo Sundae en White Wedding. Stuk voor stuk verrassende smaakcombinaties, waarbij je bij elke hap iets nieuws proeft. Het ijs is ontwikkeld met natuurlijke en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten.

Presentatie Rudolphs ijs: eigen ijs voor Rudolph van Veen - AllinMam.com

Presentatie van Rudolph’s ijs in Laren

Wij mochten als één van de eersten proeven van het ijs van Rudolph. Nu ben ik zelf niet zo heel erg van het ijs eten en al helemaal niet van vreemde combinaties, maar het ijs van Rudolph heeft me toch wel verrast. Vooral de smaak White Wedding vind ik lekker: een romig amandelijs met karamelsaus gecombineerd met witte perzik sorbet en een honing-abrikoos sausje. De smaak die bij mij op de tweede plek komt is New York Chocolate: chocolade roomijs (puur en wit door elkaar) met karamelsaus en een vleugje bourbon whiskey.

Het was een gezellig gebeuren in Laren en de omstandigheden waren perfect. Droog, windstil, gezellige mensen én lekker eten. Want naast het ijs waarvan geproefd kon worden kwamen er heerlijke soepjes langs, werd er warme chocolademelk geserveerd en werden we verwend met lekkere bolletjes met kapucijner vulling. Dit allemaal naast de ijsbaan, waar we nog keken naar een act van jonge kunstrijders… Een geslaagde avond!

Wil je meer te weten komen over Rudolph’s ijs? Uigebreide informatie vind je op www.rudolph-s.nl.

Winter Village Laren

De presentatie vond plaats in Winter Village Laren, een populair winterevenement met pop-up ijsbaan in de open lucht en goede horecavoorzieningen. Winter Village Laren beschikt over een sfeervol ingericht restaurant waar je terecht kunt voor lunch en diner. Buiten is een intiem en gedeeltelijk overdekt terras te vinden, evenals een buitenbar. Voor €7,00 kun je 2 uur lang schaatsen, hierbij hoeft niet nog weer eens apart betaald te worden voor schaatshuur. Winter Village is open t/m 7 januari.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button