Gadgets

Op zoek naar een bedankt cadeau? Koop chocoladetruffels!

Heeft iemand jou de afgelopen tijd veel geholpen met bijvoorbeeld het klussen in je nieuwe huis, je geholpen door een moeilijke periode of iets anders waardoor je diegene extra waardeert? Verras diegene dan met een uniek bedankje. De chocolade van Happy Truffel is een voorbeeld van een bijzonder bedankje. Happy Truffel heeft namelijk een breed assortiment aan kleurrijke chocolade en chocoladetruffels. Door de leuke verpakkingen is het echt een cadeautje om te ontvangen én geven! Daarnaast is de chocolade gemaakt van eerlijke en verantwoorde ingrediënten. Altijd fijn om te weten dat je kunt genieten van heerlijke maar bewuste chocolade, toch?

Chocolade met de tekst bedankt

Zoals genoemd heeft Happy Truffel een breed assortiment aan chocolade. Dit betekent dat er dus veel keus is. Om het makkelijk te maken kun je op hun website kiezen voor “Bedankt” chocolade. Zo kun je gemakkelijk het leukste geschenk eruit kiezen. Wanneer je de keuze hebt gemaakt, is er ook nog de optie om een kaartje aan jouw bestelling toe te voegen. Ze hebben kaartjes met verschillende gelegenheden zodat jij het perfecte kaartje kan uitzoeken. Wanneer je dit hebt gedaan, kun je laten weten aan de ontvanger waarom jij diegene dit bedankje verstuurt en dat hij van jou komt. Dit wordt dan mooi afgeprint op het kaartje en toegevoegd aan jouw bestelling. Leuk dat dit mogelijk is, zo maak jij jouw cadeau met een betekenis nog specialer!

Bedankt chocolade cadeau geven via de brievenbus

Wil jij iemand verrassen met een bedankje via de brievenbus? Dan zou ik dit zeker doen bij Happy Truffel. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst wordt deze indien voor 15:30 besteld, dezelfde werkdag nog verzonden. Daarnaast wordt jouw bestelling ingepakt met een mooi vloeipapiertje en kleurrijke confetti. Zo wordt het nog meer een feestje om open te maken. Verstuur jij jouw bedankje direct naar de ontvanger of laat jij hem thuisbezorgen en geef je het cadeautje wanneer je op visite gaat? 

Een persoonlijk chocolade geschenk

Wanneer je online een cadeau besteld voelt het meestal onpersoonlijk. Je besteld het gemakkelijk en het wordt direct verstuurd naar de ontvanger. Wat het leuk maakt om bij Happy Truffel te bestellen is dat het cadeautje al een gelegenheid bevat. Je kunt als bedankje verschillende chocoladeproducten bestellen zoals een bedankt chocoladereep, chocoladetruffels met of zonder giftbox en ga zo maar door. Door een persoonlijk kaartje toe te voegen kun jij laten weten waarom diegene dit verdient en dat jij hem hebt verstuurd natuurlijk. Zo geef jij jouw bestelling die extra persoonlijke touch.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button