Europa

5 dagen aan de Côte d’Azur; feitjes en weetjes

Met goede vriendin en gastblogger Monique ging ik 5 dagen richting de Côte d’Azur om te ervaren hoe het is om op camping Holiday Green van Sunêlia te verblijven en te kijken wat er allemaal te doen is in de buurt van deze mooie camping.

Samen hebben we al aardig wat van de wereld gezien en ook hier hebben we weer aardig wat kilometers afgelegd om mooie plekjes op te zoeken en te ontdekken wat leuk is om als gezin te ondernemen bij een verblijf op camping Holiday Green. We zijn op dit moment druk bezig met het uitwerken van de verslagen, het uitzoeken van foto’s en het monteren van video’s dus dat volgt allemaal later maar het leek ons leuk om even wat feitjes te delen over 5 dagen in deze warme, stralend zonnige streek van Frankrijk.

Wat is er te doen in de buurt van Sunelia Holiday Green - AllinMam.com

Alleen handbagage mee in het vliegtuig; ideaal! *** 3 jurkjes gekocht (ok, voor onze kindjes) *** 12 uur in de Fiat 500 doorgebracht *** 514 km rondgescheurd over bochtige bergweggetjes *** 6x verkeerd gereden *** 1x met auto weggestuurd bij chique tent aan strand (auto was zeker niet groot genoeg) *** 44 hellingproefjes *** 86x uitgestapt voor het maken van foto’s of video *** 1 bijna botsing met wild zwijn *** 16 graden verschil tussen auto en buitenlucht *** 17 liter water gedronken *** 15 liter vocht verloren door transpiratie (geen kilo’s helaas ;-) *** 3 liter rosé gekregen *** 3 liter rosé weggeven (nadeel van handbagage) *** 52 uur stralende zon *** 5 wolken *** 46x gezegd “het is wel heet hé” *** 686 foto’s gemaakt, waarvan 150 met selftimer *** 400 foto’s verwijderd *** 247x dubbel gelegen van het lachen *** 247x gedacht “wat zullen die mensen wel niet denken” ***

Wat is er te doen in de buurt van Sunelia Holiday Green - AllinMam.com

143x gezegd “kijk dit straatje dan!” *** 2 tubes zonnebrandcrème gesmeerd *** 850 traptreden gelopen op slippertjes *** 20 baantjes gezwommen *** 11 uur bij zwembad gelegen *** 8 appels gegeten (Mel) *** 2 pakken koekjes (Mo) *** 2 kilo sla (Mel) *** 4 borden friet (Mo) *** 0 (!) ijsjes *** Goedkoopste lunch ooit in St. Tropez (15 euro pp) *** Duurste Cola light ooit, in St. Tropez (6,50) *** Goedkoper parkeren in St. Tropez dan in Noordwijk aan Zee *** Ruim op tijd op vliegveld en dan nog bijna vlucht missen *** Leukste, meest kleurrijke mobile home waar we ooit in verbleven *** 

Sunelia mobile home - AllinMam.com

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button