Mode

Op zoek naar fijne winter boots voor vrouwen

Als je plannen hebt om naar de sneeuw te gaan dan wil je natuurlijk geen chique leren laarsjes maar lekker warme winter boots meenemen. Ook ik was op zoek naar lekkere boots voor een weekje in winters Scandinavië. Maar ik wilde niet van die grove, grote snow boots kopen. Leek me zo onhandig om al aan te hebben in het vliegtuig! En wanneer je ze in je koffer stopt blijft er weinig ruimte over voor andere spullen. Toen ik bij Omoda schoenen uit mocht zoeken kwam ik mooie winter boots voor vrouwen tegen. Na een klein weekje in de sneeuw kan ik zeggen; ze zijn perfect!

Sorel Explorer II Joan winter boots

Sorel staat bekend om de comfortabele boots, zowel voor vrouwen als voor mannen. Maar veel winter boots zijn meteen erg grof en groot. Niet zo gek, want veel van deze snow boots moeten je voeten lekker warm houden bij temperaturen tot zo’n 30 graden onder nul. Maar naast deze zeer functionele en beschermende boots zie je ook veel modieuze winter boots in het assortiment terug. Deze boots zijn geschikt voor de normale winterdagen waarop je misschien wel lekker lange wandelingen maakt en de schoenen ook tegen een stootje moeten kunnen. Mijn oog viel op de Sorel Explorer II Joan winter boots. Deze boots zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waarbij de kleuren en de materialen verschillen.

Op zoek naar fijne winter boots voor vrouwen - AllinMam.com

Geen diehard snow boots?

Ondanks het feit dat de Sorel Explorer II Joan winter boots niet bestemd zijn voor extreem lage temperaturen ben ik tijdens mijn weekje in Scandinavië erg blij met de boots. Ik heb “echte” snow boots in mijn koffer zitten maar uiteindelijk draag ik de hele week alleen maar deze Sorel winter boots. Bij temperaturen rond de -5 graden houden ze mijn voeten lekker warm. Ook bij het lopen door diepe sneeuw worden mijn voeten niet nat en ook de vilten bovenlaag neemt het vocht niet op. Ik kan de sneeuw er steeds zo weer vanaf vegen. De schoenen voelen aan als sloffen en ik moet bekennen dat ik vaak ook niet eens de veters vast maak.

Op zoek naar fijne winter boots voor vrouwen - AllinMam.com

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Zoals ik hierboven al aangaf zijn de Sorel Explorer II Joan winter boots verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Denk aan geheel uitgevoerd in suède in de kleuren camel, zwart en grijs. Vind je het grijze gedeelte van vilt bovenop toch erg leuk? Dan kun je onder meer kiezen voor grijs vilt met camel suède of grijs vilt met groen/grijs suède. De Sorel Explorer II Joan winter boots zijn ook verkrijgbaar in teddy uitvoering, in camel en crème.

Liever andere leuke laarsjes of hippe (winter) boots? Neem dan een kijkje op de website van Omoda.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button