Weekend weg

EuroParcs Resort Limburg vanuit vogelvlucht

Als klein ukkie rende ik met mijn nichtjes en neefjes met modderlaarsjes aan onze voeten door de huisjes die mijn oma elk jaar zorgvuldig uitzocht voor het jaarlijkse Paasweekend. Maandenlang was zij bezig met het uitzoeken en lagen de boekjes van diverse parken op tafel wanneer we op zondag koffie bij haar gingen drinken.

Toen internet haar intrede deed liet ze de boekjes achterwege en ging haar zoektocht verder op de computer, wat we ontzettend stoer vonden. We hebben dubbel gelegen van het lachen toen ze een email-adres uit mocht zoeken en ze zei “nou gewoon, oma@….” en dat nog vrij was ook.

We houden de traditie in ere

Oma was altijd de spil tijdens het Paasweekend en genoot met volle teugen, helemaal toen er achterkleinkinderen kwamen. Helaas is ze 1,5 jaar geleden overleden en waren we even bang dat het met onze familieweekendjes ook over was. Maar door mijn trouwe ouders, ooms en tantes wordt de traditie voortgezet en zijn we zojuist weer terug van een gezellig weekend bij EuroParcs in Susteren. Inmiddels telt de groep ruim 40 man met ooms, tantes, nichten en neven met aanhang en natuurlijk de kinderen hiervan.

Het is nog altijd even gezellig zo’n weekend, al zijn er wel wat verschillen. Zo zijn het niet meer onze voetjes in modderlaarsjes die sporen achterlaten op de vloeren van de huisjes maar die van onze kinderen. En was er jaren geleden geen drone die de prachtige lokaties waar we verbleven vast kon leggen.

EuroParcs Resort Limburg vanuit vogelvlucht

EuroParcs Resort Limburg leent zich natuurlijk uitermate goed voor een video met een drone. Het is een groot park waarvan een aantal 12 persoons huizen aan het prachtige meer liggen. Als het zaterdag mooi weer is kunnen we het natuurlijk niet laten even een kijkje van bovenaf te nemen en het verbaast me altijd weer dat het er zó anders uitziet vanuit de lucht. We beseffen te weinig dat Nederland prachtig is, zelfs in deze tijd van het jaar wanneer de bomen nog kaal zijn. Maar geef een mooi meer, een blauwe lucht met prachtige wolken en een drone en je plaatje is compleet :-)

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button