Kinderen

Magformers 3D magnetisch constructiespeelgoed video-review

Heb jij dat nou ook, dat je steeds denkt dat al het speelgoed inmiddels wel is uitgevonden? En dan toch kom je ineens weer iets tegen waarvan je denkt; waarom is dat nooit eerder bedacht? Dat hebben wij nu met Magformers; 3D magnetisch constructiespeelgoed waarmee je van alles kunt bouwen.

Magformers 3D magnetisch constructiespeelgoed

En dan blijkt dat dit constructiespeelgoed helemaal niet nieuw op de markt is maar al sinds 2005 bestaat :-) Magformers is wereldwijd zelfs de grootste in magnetisch constructiespeelgoed. Ik had echt geen idee!

Magformers 3D magnetisch constructiespeelgoed

Stimuleert de hersenen (3D Brain Training)

Magformers constructiespeelgoed bestaat uit verschillende vormen waar draaiende magneetjes in verwerkt zitten. Er zijn ca. 25 basisvormen in de Magformers lijn en alle vormen klikken aan elkaar, op alle mogelijke manieren. Doordat er eindeloos mee gevarieerd kan worden daagt het kinderen uit om steeds weer nieuwe constructies te bouwen. Het is hierdoor voor jonge kinderen leuk maar zeker ook voor de iets oudere kinderen; vanaf 3 jaar kunnen ze experimenteren met alleen een aantal basisvormen en de wat oudere kinderen kunnen hun uitdaging vinden in de uitgebreidere sets waar verbindingsstukken en en bijvoorbeeld wielen aan te pas komen.

Magformers XL Cruiser Construction set

Ole kreeg de 27-delige Magformers XL Cruiser Construction set om uit te proberen. Hij vindt het helemaal leuk en bouwt allerlei verschillende voertuigen ermee. Het is mooi om te zien dat het constructiespeelgoed uitdaagt; het zet hem aan het denken en je ziet dat hij echt aan het uitvinden is. Steeds weer ontstaat er iets anders, je kunt het zo gek niet bedenken.

Er zijn heel veel verschillende sets verkrijgbaar; van basissets met eenvoudige vormen tot heel uitgebreide sets waar bijvoorbeeld een afstandbediening wordt meegeleverd zodat je je voertuig uiteindelijk op afstand kunt laten rijden.

Meer informatie over Magformers constructiespeelgoed?

Meer over Magformers, 3D Brain Training en over de verschillende sets vind je op de site IdentityGames.nl

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button