Kinderen

Kennismaken met Fien & Teun tijdens de tv-première

Het is een dolle boel op boerderij ’t Geertje in Zoeterwoude waar we afgelopen vrijdag aanwezig zijn bij de tv-première van de populaire tv-karakters Fien & Teun. Twintig nieuwe afleveringen zijn er gemaakt met dit onder peuters en kleuters zeer geliefde duo en daarvan gaan wij de eerste aflevering bekijken… tussen de koeien!

Tv-première Fien & Teun tussen de koeien

Middenin de koeienstal (die ze voor de gelegenheid keurig hebben schoongemaakt ;-) wordt iedereen ontvangen met lekkere hapjes en drankjes en hebben de kids meteen de handen vol met Fien & Teun vlaggetjes, button, to-do kaarten en knuffels. Er draait gezellige muziek en we nemen plaats op de hooibalen. Het duurt niet lang of er wordt aangekondigd dat Fien & Teun er zijn en al dansend komt het leuke stel binnen. De kids zijn uitgelaten om hun tv-idolen te zien, wapperen enthousiast met alle vlaggetjes en met z’n allen kijken we naar de eerste nieuwe aflevering.

Ook de nieuwe afleveringen zijn weer heel leerzaam voor de kleintjes onder ons en al spelenderwijs leren ze van Fien & Teun wat er voor nodig is om groter te worden, hoe er gaatjes in de kaas komen en waarom je bijvoorbeeld in de zomer niet kunt schaatsen. Het varkentje Sebastiaan heeft er 2 huisgenootjes bij: het vrolijke hondje Pim en de koe Rosa.

Na de première is er nog uitgebreid gelegenheid om lekker over de boerderij te banjeren, geitjes flesjes met melk te geven en om pony te rijden, een te gek middagje dus op de boerderij!

Wat onze kids niet wisten maar waar ze later thuis achter komen is dat er op Netflix ook afleveringen te zien zijn van Fien & Teun. Met regelmaat komt Madee ons nu vertellen waarom bepaalde dingen zo en zo zijn omdat… nou ja omdat het nu eenmaal zo is!

Vanaf vandaag 2 mei zijn de 20 nieuwe afleveringen te zien op RTL 8 bij Telekids, op maandag t/m vrijdag rond 11.00u in de ochtend. Meer informatie over Fien & Teun vind je op www.fienenteun.nl

Kijken jouw kinderen graag naar Fien & Teun?

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button