Kinderen

Puckababy the Bag; ideale slaapzak en hup, zó in de droger

Laatst schreef ik over de Lodger Hopper, een fijne slaapzak voor temperaturen rond de 20 graden met een perfecte pasvorm. Met onder de slaapzak een romper met lange óf korte mouwtjes kan ik Madee goed kleden naar de temperatuur van iedere nacht wat nogal wisselt op haar kamertje ivm een plat dak.

Puckababy Bag 4 seasons

Nu het buiten al een aantal weken erg warm is en binnen op de tweede verdieping de temperaturen zo nu en dan oplopen tot boven de 30 graden (ja zelfs ’s nachts!) werd de Lodger Hopper toch echt te warm en zocht ik de Puckababy the Bag weer eens op.

Ole heeft heel veel in deze slaapzak geslapen. Toen hij 1 jaar oud was kocht ik de slaapzak en hij heeft er een heel jaar met veel plezier in geslapen, tot hij een dekbedje kreeg. Vanaf dat moment slaapt hij in pyjama. Een jaar lang heb ik de slaapzak iedere week op 60 graden gewassen én in de droger gedaan. Nog steeds is hij erg mooi, zie ik wanneer ik hem uit de onderste lade van de commode tevoorschijn haal.

Wat draagt je kindje eronder?

De eerstvolgende warme nachten trek ik Madee nog een romper met korte mouwtjes aan in de Puckababy the Bag, waarvan ik alleen het dunne gedeelte zonder mouwen gebruik maar al snel blijkt dit te warm. De rompers met korte mouwtjes maken plaats voor rompers met spaghetti-bandjes. Puckababy the Bag; ideale slaapzak en hup, zó in de droger - AllinMam.com
Maar dan blijft het zelfs ’s nachts 31 graden op haar slaapkamer, waar ook nog eens de hele nacht twee ramen open staan zonder dat je ook maar een zuchtje wind voelt. Alleen in haar luier ligt ze tijdens deze zeer warme nachten in de slaapzak en dit gaat heel goed.

De stof van Puckababy the Bag

De stof van de buitenzak van de Puckababy the Bag is van 100% katoen, dun en heel soepel, waardoor het mooi om het lijfje van je kindje valt. De buitenzak is voorzien van makkelijk afritsbare mouwen waardoor je een zomerslaapzak hebt met mouwen. In de herfst kun je je kindje in de binnenzak laten slapen en wanneer het echt heel erg koud is rits je hier over heen de buitenzak met evt. wandjes.

Wanneer Madee moe is en we haar naar bed brengen begint ze heel schattig te giechelen wanneer ze de slaapzak en haar knuffeltjes ziet liggen. Ondanks het feit dat ze een onrustige slaper is geeft het me een goed gevoel dat ze toch graag die slaapzak aan wil en lief met haar knuffeltjes gaat liggen kroelen. Tijdens deze warme dagen slaapt ze voorlopig nog in de Puckababy the Bag, wordt het weer wat koeler dan komt de Lodger Hopper Sleeveless weer tevoorschijn. En als dan echt de winter aanbreekt zal ze, nu ze niet meer onder een dekentje ligt, ook de koude nachten doorbrengen in de winteruitvoering van de Puckababy the Bag!

Puckababy Bag 4 seasons; aanrader

Een aanrader voor kindjes in de leeftijd van 7 maanden tot 2,5 jaar, deze 4-seizoenen baby- en peuterslaapzak. Puckababy the Bag is te bestellen in verschillende kleuren met verschillende motieven. Voor kindjes van 0 tot 6 maanden is er de Puckababy Newborn Bag.

[bol_product_links block_id=”bol_5884a11814ac0_selected-products” products=”9200000039946021,9200000039946005,9200000039946017,9200000039946029″ name=”puckababy” sub_id=”” link_color=”D4339C” subtitle_color=”E0E0E0″ pricetype_color=”827A80″ price_color=”D4339C” deliverytime_color=”827A80″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”620″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

*Deze post bevat affiliate links

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button