Kinderen

Tip: Magnetische wereldkaart muursticker

Eén van de leukste cadeaus die onze zoon krijgt in december is een wereldkaart van Janod. Niet zomaar een wereldkaart, maar een magnetische wereldkaart muursticker. Op zijn slaapkamer heeft hij nog een kale muur waar we iets voor zoeken en deze wereldkaart is perfect. Met zijn bijna 2 meter breed vult hij de hele muur op en het contrast met het donkerblauw is heel mooi. “Allemaal zee!” zegt hij inmiddels en hij laat de wereldkaart met veel trots aan iedereen zien die hier in huis komt.

Het is een heel pakket wanneer hij het cadeau krijgt, niet dik maar wel erg groot. Hij kan het zelf maar nauwelijks optillen en de kerstman had heel wat inpakpapier nodig om het in te pakken. Meteen is hij er helemaal weg van en het liefst gaat hij meteen ermee naar huis om te beginnen met opplakken.

Muursticker aanbrengen op de muur

Eenmaal thuis lijkt het best een uitdaging, het aanbrengen op de muur. De muursticker bestaat uit verschillende delen, alle werelddelen zeg maar. Je moet ergens beginnen met plakken en wel recht, anders komt heel de wereldkaart scheef te hangen. En eenmaal vast is vast… In de verpakking zit een hulpmiddel voor het opplakken, een poster met een “grid” erop getekend waardoor je heel goed uit kunt meten. Uiteindelijk gaat het opplakken vrij snel en twee kinderen halen samen de 101 magneten los.

wereldkaart als magnetische muursticker - AllinMam.com

Superleuk, zo’n wereldkaart muursticker op je muur!

Daarna kan het plakken van de magneten beginnen; welk dier leeft waar? Dan plakken we die daar op! O nee, verkeerd. Hij moet naar een ander land! Ze zijn er enorm druk mee. De ijsbeer gaat “op vakantie” in Afrika en de eland zoekt de koalabeer op. Uiteindelijk moeten alle dieren, voor onze zoon naar bed gaat, weer op hun eigen plekje geplakt zitten in hun eigen land.

Lees ook: Prinsen en prinsessen magnetische muursticker

Ik kan niet anders zeggen dan echt een aanrader, deze magnetische wereldkaart. Vooral als je kinderen al vaak met verschillende landen en dieren bezig zijn of regelmatig op de landkaart kijken. En als ze zich er nog niet voor interesseren gaan ze dat met deze coole muurdecoratie aan de wand vast en zeker doen :-)

Janod magnetische wereldkaart

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: 20 april 2024 - 23:15

Muursticker wereldkaart met dieren

Verkrijgbaar bij

bol.com (€24,95)
Laatst bijgewerkt: 20 april 2024 - 23:14

XL muursticker Wereldkaart

Verkrijgbaar bij

bol.com (€24,95)
Laatst bijgewerkt: 20 april 2024 - 23:14

Muursticker Wereldkaart en Dieren

Verkrijgbaar bij

bol.com (€24,95)
Laatst bijgewerkt: 20 april 2024 - 23:14

Janod magnetische wereld puzzel

Verkrijgbaar bij

bol.com (€45,99)
Laatst bijgewerkt: 20 april 2024 - 23:14
In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button