Baby/dreumes

Dit zijn de geboortekaartjes trends van nu

Wat is het toch makkelijk, dat je tegenwoordig alles digitaal kunt doen en regelen! Zo ontvangen wij thuis de meeste uitnodigingen voor feesten en partijen tegenwoordig via email of What’s app. Ook feliciteren gebeurt veel via What’s app of op social media. Ik vind het zelf wel makkelijk en het zorgt er ook voor dat je mensen die je normaal geen kaart zou sturen wanneer ze jarig zijn nu juist wél feliciteert.

Geboortekaartjes trends

Toch blijven er bepaalde gebeurtenissen waarbij een kaartje per post toch de enige juiste manier lijkt om het bekend te maken; de geboorte van een baby bijvoorbeeld. Het blijkt wel dat mensen dat blijven doen, geboortekaartjes sturen. De variëteit in het aanbod is groter dan ooit. Ontzettend veel aanbieders vind je online waardoor het best eens zou kunnen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Een reden voor ons om de geboortekaartjes trends van dit moment op een rijtje te zetten.

Geboortekaartje met pandabeer

Hoe kan het ook anders met de komst van 2 panda’s naar Nederland; pandaberen zijn hot! En geboortekaartjes met pandaberen dus ook :-) Je ziet zowel kaartjes met een foto van een pandabeer als kaartjes met een getekende pandabeer op de voorzijde. Een panda is 1 van dieren met een hoog “ahhhhh” gehalte en doet het dus erg goed op een geboortekaartje.

Geboortekaartjes met pandaberen - AllinMam.com

Geboortekaartje met confetti

Met confetti ziet alles er meteen feestelijk uit; zo ook een geboortekaartje met foliedruk. Confetti in blauw of roze of juist in gemengde kleurtjes, alles ziet er leuk uit. Combineer confetti op de voorkant van het geboortekaartje met een foto van je baby, met de naam of met allebei.

Lees ook: Een baby op komst, wat gaat dat kosten?

Geboortekaartjes met confetti - AllinMam.com

Geboortekaartje met gouden accent

Werd goud jaren geleden als chique en misschien ook wel een beetje als stijf gezien, nu zorgt het net als confetti voor een feestelijk tintje. Een hele gouden kaart hoeft natuurlijk ook niet meteen. Al kan het natuurlijk wel! Een gouden hartje, gouden confetti of gouden sterretjes geven precies dat beetje extra waar je naar op zoek bent.

Geboortekaartjes met gouden accent - AllinMam.com

Vintage geboortekaartjes met silhouet

Ook vintage is helemaal back. Gecombineerd met silhouet zorgt dit voor geboortekaartjes met een wel heel authentieke uitstraling. Wij zijn fan! De silhouetten van de oude kinderwagens spreken tot de verbeelding en het doet ook wel een beetje denken aan Jip & Janneke. Kortom: jeugdsentiment.

Vintage geboortekaartjes met silhouet - AllinMam.com

Klassieke geboortekaartjes

Naast de silhouet geboortekaartjes zijn ook de klassieke kaartjes weer helemaal hip. De met pen en houtskool getekende kinderkoppies: ik herken het van mijn eigen geboortekaartje. Toen waren de kaartjes vaak crèmekleurig en was er met bruin getekend, nu is het allemaal iets meer uitgesproken qua kleurtjes.

Lees ook: Een babynaam kiezen; waar hou je rekening mee?

Klassieke geboortekaartjes - AllinMam.com

Langwerpige geboortekaartjes

Wil je vintage combineren met hip? Dan moet je echt een kijkje nemen bij de langwerpige kaartjes. Een nieuw formaat, aan beide zijden bedrukt. Hierboven zie je al een voorbeeld van een langwerpig kaartje met silhouet én vlaggetjesslinger. Maar ook met andere teksten, illustraties en foto’s zijn ze superleuk!

Langwerpige geboortekaartjes - AllinMam.com
In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button