Baby/dreumes

Nieuwe kleinere bakfiets op de markt: de Babboe Mini

Babboe verwelkomt een nieuw lid in de familie en wel een kleintje! Alhoewel ik altijd superblij geweest ben met onze Babboe Big (daar kon echt van ALLES in mee ;-) kan ik me voorstellen dat een kleinere bakfiets voor veel gezinnen ook heel handig kan zijn. Als je midden in de stad woont en niet veel ruimte hebt om een grote bakfiets neer te zetten bijvoorbeeld, of wanneer je 1 kindje hebt. Ik moet zeggen dat we naar onze zoon moesten zoeken in de Babboe Big toen hij nog klein was! En zeg nou zelf: een Babboe Big is natuurlijk het allerleukst wanneer hij helemaal vol met je kinderen en vriendjes en vriendinnetjes zit :-)

Kleinere bakfiets: de Babboe Mini

De nieuwe bakfiets van Babboe, de Babboe Mini, is een stuk korter dan andere tweewielbakfietsen. Hierdoor is de Babboe Mini lekker wendbaar én compact; wat voordelen oplevert bij het parkeren in de stad, in een fietsenstalling en voor de deur.

Lees ook: Babboe bakfiets elektrisch laten maken

Plek voor 2 kinderen

In de bak kunnen gemakkelijk 2 kinderen naast elkaar zitten.  Heb je een baby dan kun je gebruik maken van de speciale Maxi Cosi houder. Is je kindje te groot voor de Maxi-Cosi maar nog net te klein om te zitten op het houten bankje dan kun je gebruik maken van de speciale Babboe babyschaal of peuterstoel.

Babboe Mini kleinere bakfiets - AllinMam.com

Elektrische Babboe Mini-E

Het fietsen op een bakfiets mét inhoud in de bak kan soms best pittig zijn, vooral wanneer je naast kinderen ook nog boodschappen in de bak vervoert. Nu is het fietsen op een tweewielbakfiets al een stuk comfortabeler dan op een bakfiets met 3 wielen maar zelfs dan kan trapondersteuning een extra luxe zijn. De Babboe Mini is dan ook ook elektrisch verkrijgbaar: de Babboe Mini-E. Maar liefst 8 standen zorgen ervoor dat jij net even gemakkelijker en minder bezweet op de plek van bestemming aankomt. Ik spreek uit eigen ervaring: wij hebben onze Babboe Big destijds NIET elektrisch gekocht en daar had ik al snel spijt van. Wij hebben de Babboe dan ook later elektrisch laten maken en daar hebben we zó veel plezier van gehad!

Babboe Mini Mountain

Ook aan ouders woonachtig in heuvelachtig gebied heeft Babboe gedacht. De Babboe Mini Mountain beschikt over een krachtige middenmotor met onderhoudsvrije en traploze versnelling. Naast het feit dat deze uitvoering van de Babboe Mini ideaal is om heuveltjes te trotseren is hij ook ideaal voor het afleggen van langere afstanden of bij veel wind.

Ik vind het nog steeds heel jammer dat onze kinderen te groot zijn voor de bakfiets. Ik ben blij dat ze zelf fietsen nu maar dat vind ik echt wel té spannend, om in mijn eentje weg te gaan met 2 jonge kinderen op de fiets. Zeker hier in de stad. Ik mis de Babboe Big nog elke dag, helemaal met mooi weer. Ik hield er echt van, bakfiets vol laden met spullen, kinderen er in, vriendjes erbij en hop, naar het park of naar de speeltuin.

Heb jij een bakfiets of zou je er graag eentje willen?

*Foto’s via Babboe

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button