Baby/dreumes

Bekijk deze prachtige limited gerbera swaddle

Toen ik zelf zwanger was, was een pakketje hydrofiele doeken één van de eerste dingen die ik kocht, in leuke kleurtjes met leuke printjes. Grote zachte doeken, waar je je kindje helemaal in kon wikkelen. Helaas was het aanbod van swaddles in die tijd nog niet zo groot; tegenwoordig vind je swaddles in de leukste kleuren met gave prints.

Mooiwatbloemendoen.nl Limited Edition Gerbera Swaddle

Illustratrice Hyshil Sander heeft in opdracht van Mooiwatbloemendoen.nl een prachtige swaddle ontworpen. En aangezien de gerbera bekend staat als geboortebloem was het bijna vanzelfsprekend dat deze fleurige bloem op de swaddle moest worden afgebeeld. Hyshil Sander vertelt:

Als moeder weet ik hoe magisch de eerste periode van een kindje krijgen is. De illustratie is geïnspireerd op het bijzondere, beschermende gevoel dat zo nieuw, maar ook natuurlijk is. Dit is uitgebeeld met de gerbera, die waakt over haar kleine bloemetjes. Een vrolijke uitstraling vond ik ook belangrijk, want zonder zon geen groei – en plezier hebben met je kleintje is het allerbelangrijkste!

Gerbera’s zijn vrolijk en komen in vele kleuren voor. Ze staan voor onschuld en puurheid. Ze zijn in het voorjaar het beste verkrijgbaar. En ze draaien naar de zon toe. Er zijn zoveel redenen waarom wij van gerbera’s houden, misschien juist daarom associëren we de bloem met de geboorte van een baby.

Samen met de roos, anjer, chrysant en tulp is de gerbera één van de populairste bloemen in Nederland. Jaarlijks worden in Nederland wel 900 miljoen gerbera’s geproduceerd, in verschillende kleuren, vormen en maten.

Multifunctionele hydrofiel doek

De doeken, 150cm x 150cm, zijn ideaal als omslagdoek of handdoek na het badderen. Je kunt ook je baby inbakeren in deze swaddlezodat je kleintje rustig kan slapen. Ze zijn lekker zacht en toch stevig genoeg om je kinderwagen of autostoeltje schoon te houden.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button