10 hippe en originele gender reveal manieren

We kennen het inmiddels allemaal: de gender reveal taart. Je hebt het vast eens langs zien komen op Instagram, meegemaakt op een gender reveal party waar je te gast was of misschien heb je zelf al wel eens een gender reveal taart besteld bij de bakker. Toch zie je naast de gender reveal taart steeds meer andere manieren om het geslacht van je kindje op komst bekend te maken.

10 hippe en originele gender reveal manieren

De bakkers hebben het er de laatste jaren maar druk mee! De briefjes met daarop het geslacht (en nog geheim voor de toekomstige ouders) blijven steeds binnenstromen. Dat zal ook niet direct minder worden, aangezien er steeds meer mensen zijn die een gender reveal party geven. Maar zoals het altijd gaat wordt er gezocht naar andere manieren om het geslacht bekend te maken. Daarom hieronder een lijstje met 10 originele gender reveal manieren.

Gender reveal taart

We hebben het er hierboven al over: de gender reveal taart of de gender reveal cake. Het is en blijft een hit! De echoscopiste geeft je een dichte envelop mee waar een briefje in zit met daarop het geslacht van je kindje. Je geeft de envelop af bij de bakker die een prachtige taart maakt waar een blauwe óf roze vulling in zit. Je nodigt mensen voor een feestje en op het feestje zelf snij je de taart aan. Big surprise! Uiteraard kun je de gender reveal taart ook zelf maken, mocht je je thuis voelen in de keuken :-)

10 hippe gender reveal manieren - AllinMam.com
Gender reveal cake by Africa Studio | Shutterstock

Een gevulde ballon lek prikken

Een ballon gevuld met roze of blauwe confetti is een leuke manier van gender reveal. Gevulde gender reveal ballonnen zijn er in veel verschillende soorten en maten en ook de vulling kan heel verschillend zijn. Zo kun je ook een mix van poeder en confetti in de ballon doen bijvoorbeeld!

Gender reveal bruisballen

Weet jij wel het geslacht maar je partner niet en wil je het op een leuke manier vertellen? Dan is een gender reveal bruisbal misschien dé manier voor jou! Er zijn witte bruisballen te koop die van binnen blauw of roze zijn. Super leuk om samen lekker in een warm bad te stappen en je partner (onverwacht) te verrassen!

10 hippe gender reveal manieren - AllinMam.com
Gender reveal fizz ball by Bystrov | Shutterstock

Gender reveal water-/verfgevecht

Een watergevecht met waterpistolen, maar dan gevuld met verf. Oude kleren zijn onmisbaar en witte kleding is het leukst! Neem je familie en vrienden mee naar het strand en ga daar lekker los. Vergeet niet iemand mee te nemen die foto’s maakt of filmt, je krijgt gegarandeerd de leukste actiebeelden!

Gender reveal poeder kanonnen

Maakt een beetje rommel niet uit? Vier je jullie gender reveal party in de zomer? Dan zijn gender reveal poeder kanonnen onwijs leuk om het geslacht van jullie kindje bekend te maken. Handen voor je ogen en open schieten die dingen! In plaats van gender reveal poeder kanonnen zijn er natuurlijk ook gender reveal rookbommen verkrijgbaar.

Gender reveal party by Jacob Lund | Shutterstock

Gender reveal confetti in een frisbee

Neem je kinderen mee naar het park voor een potje frisbee. Ga lekker ver weg staan zodat het lijkt of je een echte frisbee in je handen hebt. Wanneer je de frisbee de lucht in gooit valt hij in duizenden stukjes uit elkaar: gender reveal confetti in blauw of roze!

Gender reveal poeder in een bal

Ook ballen voor diverse sporten zijn te koop met poedervulling er in. Voetballen, golfballen of honkballen, zoals je op onderstaande foto kunt zien. Kun je geen gevulde ballen vinden dan kun je natuurlijk ook zelf een bal vullen met gender reveal poeder.

Gender reveal doos met ballonnen

Ook leuk natuurlijk, een gender reveal doos waar bij het openen allemaal met helium gevulde ballonnen omhoog schieten! Bestel wel een doos met ballonnen die aan touwtjes vast zitten, dat scheelt weer voor het milieu :-)

10 hippe gender reveal manieren - AllinMam.com
Gender reveal balloon box by Mccallk69 | Shutterstock

Een gender reveal piñata

Een gender reveal piñata kun je zelf maken van papier-maché wanneer je een beetje handig bent én je zelf het geslacht van je kindje al weet. Zo kun je je partner en/of de rest van de familie verrassen. Is het voor jezelf ook nog een verrassing dan kun je een gender reveal piñata ook online bestellen.

Gender reveal voor broertjes en zusjes

Heb je geen zin om een feestje te geven en doe je de gender reveal liever samen met je kinderen? Ballonnen doen het ALTIJD goed! Laat ze met gesloten ogen op bed zitten (of ergens anders natuurlijk) en ga met een berg helium ballonnen naast ze zitten. Een enorme verrassing wanneer ze hun ogen openen!

Gek op ballonnen? Dan kun je op deze manier op makkelijke manier een ballonnenboog maken!

Gender reveal brother and sister by ahmad sweeney | Shutterstock

Echoscopiste op je gender reveal party

Je zult het niet geloven maar ook dit kan: een echoscopiste laten komen op je gender reveal party. Serious? Ja wel! In Amerika is het een ware hit. Terwijl jij een hele berg mensen in je huis hebt komt de echoscopiste met haar apparaat naar je toe en laat jullie zien of het kindje een jongetje of een meisje is. Zal dit in Nederland ook een plekje krijgen in de lijst met originele gender reveal manieren?

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button