Gezonde recepten voor de feestdagen

Bij feestdagen denk je, naast alle gezelligheid, al snel aan 5 gangen diners, gourmetten en kalkoen uit de oven. In ieder geval denk je aan eten, veel eten! Dat doen de meeste mensen onder ons tenminste. Dat feestdagen zorgen voor een paar kilo’s extra is een gegeven; we gaan los op al die (vaak loze) calorieën en zitten ook nog eens de hele dag op “ons luie gat”.

Gezonde recepten voor de feestdagen

Hoe leuk is het wanneer je op een feestdag een missie hebt en lekker bezig bent in de keuken met het bereiden van verantwoorde lekkere dingen? Laat alle slechte, verslavende suikers en verzadigde vetten achterwege en ga aan de slag met alleen maar gezonde ingrediënten! Amber Albarda laat je met haar nieuwe boek Gezond Feesten snacks, taarten, koekjes, desserts en andere lekkere dingen maken met verantwoorde ingrediënten zodat je zonder schuldgevoel kunt genieten.

Amber Albarda: Gezond feesten | AllinMam.com

Gezonde feestdagen

Amber heeft dit boek gevuld met heerlijke recepten die je kunt bereiden op zo ongeveer elke feestdag die je maar kunt bedenken. Zo komen we crueslicups tegen voor in de yoghurt voor een moederdagontbijtje, paaseitjes gemaakt van rauwe cacao voor Pasen, koolhydraatarme zadenbroodjes voor een brunch op welke feestdag dan ook en pepernotentiramisu voor wanneer Sinterklaas in het land is. En laten we de prachtige soesjestaart van spelt en rauwe chocolade voor oud & nieuw niet vergeten!

Gezond Feesten, Amber Albarda | €25,00 (gratis verzenden)

Alle recepten in Gezond Feesten zijn zonder toegevoegde suiker, tarwe of koemelk en vrijwel vrij van gluten. Een prachtig naslagwerk om jaar in jaar uit te gebruiken. Leuk onder de kerstboom of als cadeau voor een verjaardag en het hele jaar door te gebruiken om allerlei festiviteiten te voorzien van een gezond en verantwoord tintje.

*Deze blogpost bevat affiliate links

Gerelateerde artikelen

Back to top button