Kookboeken

Kinderkookboek: Coole Kids Koken

Koken met kinderen is leuk! Het helpt ze meer te weten te komen over voeding en hierdoor is de kans groter dat ze er minder snel hun neus voor ophalen wanneer het uiteindelijk op hun bord ligt. Want wat bij volwassenen zo werkt werkt ook bij kinderen; je bent trots op een goede, smakelijke maaltijd die je maakt en wanneer je ergens heel erg je best voor hebt gedaan geniet je er ook meer van. Leuk dus om een fijn kinderkookboek bij de hand te hebben waar je samen met je kind leuke gerechten uit kunt maken.

Kinderkookboek voor kinderen

Het spreekt voor zich dat niet alle gerechten zich lenen om bereid te worden door of met kinderen. Het moet allemaal niet te lang duren en het moet niet al te moeilijk zijn. Een kinderkookboek voor kinderen is dan ook perfect wanneer het stappenplannen bevat, het liefst mét foto’s. En je slaat 2 vliegen in 1 klap wanneer er ook achtergrondinformatie gegeven wordt over eten, de verschillende ingredienten en de manier waarop het toegepast kan worden.

Coole kids koken

Het kinderkookboek Coole kids koken is zo’n boek. In dit leuke, rijkelijk geïllustreerde kookboek voor kinderen vind je veel weetjes over voeding. Bij elk recept staat een heel duidelijk stappenplan en nog leuker: er staan foto’s bij waarop kinderen het betreffende recept maken. Dat maakt dit boek interessant voor kinderen!

Lees ook: Mijn kind eet geen groenten; wat moet ik doen?

Ze kunnen zich verplaatsen in de kinderen op de foto. Wat zij kunnen, dat kan ik ook! De foto’s geven duidelijk weer wat de kinderen precies aan het doen zijn en geven een reëel beeld; ze zijn niet gemaakt in flashy keukens, het ziet er uit alsof het bij jou of bij mij thuis gefotografeerd zou kunnen zijn. Ok, na opruimen dan :-)

Kook jij vaak met je kinderen en gebruik je daarbij een kinderkookboek? Of zoek je liever leuke online recepten?

[bol_product_links block_id=”bol_58501f175e9a5_selected-products” products=”9200000059825335″ name=”coole kids koken” sub_id=”” link_color=”D4339C” subtitle_color=”E0E0E0″ pricetype_color=”827A80″ price_color=”D4339C” deliverytime_color=”827A80″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”397″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

*Dit artikel bevat een affiliate link

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button