Eten & drinken

All You Need Is Food persevent

All you need is food | AllinMam.com

Alweer even terug ben ik op het All You Need Is Food event, georganiseerd door Kroon op het Werk, een bureau gespecialiseerd in food & drink communicatie. Het is vandaag prachtig weer en dat is maar goed ook, aangezien bijna alles buiten staat opgesteld in Koog aan de Zaan. Er zijn diverse brands uit de voedingssector om ons kennis te laten maken met nieuwe producten en het ziet er allemaal top verzorgd uit. De hele sfeer heeft iets weg van een kerstmarkt maar dan nog zonder de kerstversiering, idyllisch is het in ieder geval zeker zo aan het water gelegen.

Gedurende de middag worden er 4 verschillende culinaire sessies verzorgd waaraan je deel kunt nemen. Vooraf heb ik gekozen voor de sessie met Francois Brandt en de sessie van Boerderij Lindenhoff over biologisch vlees. Helaas is er iets mis gegaan waardoor ik nu ben ingedeeld bij de sessie van het Visbureau waar je de kunst van vis fileren kunt leren, maar gelukkig is de sessie met Francois Brandt wel goed doorgekomen. Als bakkersdochter kan ik die natuurlijk niet missen en het is interessant om naar zijn visie op het hele brood bakken te luisteren.

Na de sessies is er tijd om lekker rond te scharrelen, een kijkje te nemen bij alle brands en heerlijk te proeven van alle culinaire dingetjes. Het wordt al snel donker wat de sfeer alleen nog maar meer ten goede komt. We proeven Spaanse hapjes, rauwe chocolade, bierbrood, Thaise gerechtjes en drinken warme Cool Bear. En dan noem ik nog maar de helft van wat we in handen hebben gekregen!

Als we tegen de avond naar huis gaan krijgen we een goed gevulde Foodybox mee naar huis waar veel van de producten in zitten waar we vanmiddag kennis mee hebben gemaakt. Er zitten een aantal zeer verrassende producten tussen waarover ik komende tijd het een en ander met jullie zal delen in de vorm van reviews en recepten. Zo staat de fles Cool Bear al op de planning want hierover ben ik zeer enthousiast. Vooralsnog gaan we eerst genieten van al het lekkers!

All you need is food | AllinMam.com

Wil je ook de sfeer proeven die wij ervaren op een persevent als dit? Bekijk dan de video-impressie hieronder, gemaakt in opdracht van Kroon op het Werk. Zeker weten dat het is alsof je erbij was!

[xyz-ihs snippet=”All-You-Need-Is-Food”]

 

 

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button