Weekend weg

Hotelgift: leuk om cadeau te geven

Nu de feestdagen er weer aankomen is iedereen niet alleen druk met de voorbereidingen van het kerstdiner maar ook met kerstcadeau’s. Want wat geef je dit jaar weer onder de kerstboom? Het is altijd een heel gedoe om weer uit te vogelen wat leuk is om te geven, helemaal wanneer je ook Sinterklaas al uitgebreid hebt gevierd.

Herinneringen zijn waardevol

In de drukke en stressvolle tijd van tegenwoordig is het geven van “belevenissen” steeds populairder aan het worden. Want zeg nou zelf, wie is er niet bezig met “herinneringen maken”? Herinneringen zijn blijvend, in tegendeel tot veel andere cadeau’s. Een dagje wellness, een diner, een nachtje of een weekend weg: voor steeds meer uitjes en trips zijn bonnen te koop.

Hotelgift cadeau geven

Sinds oktober 2017 is ook de gedrukte Hotelgiftcard (deurhanger) verkrijgbaar. Met deze hotel voucher kun je kiezen voor een overnachting bij één van de 110.000 hotels in 170 verschillende landen. Wanneer je de Hotelgiftcard cadeau wilt geven kun je op de website van Hotelgift kiezen tussen tussen 3 verschillende manieren om hem cadeau te doen. Je kunt hem thuis gestuurd krijgen als gedrukte deurhanger, je kunt een pdf printen of de voucher als e-card (met persoonlijke tekst en foto) versturen. Voor onder de kerstboom is de eerste optie waarschijnlijk het leukst: op de deurhanger is plek voor een persoonlijke boodschap én de voucher is mooi verpakt.

Hotelgift: leuk als cadeau óf voor jezelf - AllinMam.com

Een groot voordeel ten opzichte van veel andere vouchers: de Hotelgiftcard is tot 2 jaar na datum van uitgifte te gebruiken! Komt een weekendje weg nu of in de komende maanden niet helemaal uit dan is het geen probleem wanneer de voucher een tijd in een lade blijft liggen. Superleuk dus om cadeau te geven, ook al weet je dat de ontvanger er de eerste maanden niet tussenuit kan.

Hotelgift: leuk als cadeau óf voor jezelf - AllinMam.com

Wat gaan wij doen met de Hotelgiftcard?

Wij ontvangen de Hotelgiftcard via email en dat komt precies op het goede moment. We gaan eind januari op persreis naar Finland en omdat het qua vluchten beter uitkomt blijven we een nachtje langer dan in eerste instantie gepland.

Meteen kijk ik of er überhaupt aanbod is in Helsinki, vanwaar we terugvliegen naar Nederland. Maar liefst 50 hotels in Helsinki geeft de zoekfunctie op de website weer, zoveel hotels had ik niet verwacht! Het zoeken gaat heel snel. Aankomst- en vertrekdatum invullen en uiteraard de stad. Het veld voor kamertype en aantal personen staat standaard ingesteld op 1 kamer met 2 personen, dat zal waarschijnlijk het meest voorkomen. Dat scheelt weer invullen :-)

Hotelgift: leuk als cadeau óf voor jezelf - AllinMam.com

De lijst met resultaten is overzichtelijk en de informatie bij de hotels is uitgebreid. Foto’s, omschrijving en een kaart van Google maps wordt weergeven, zodat je meteen een goed beeld krijgt van de verschillende hotels. Heb je een keuze gemaakt dan kun je in hetzelfde venster een keuze maken uit beschikbare kamers. Klik je door dan worden je gegevens gevraagd en kun je de code van de voucher invoeren.

Overnachting in het centrum van Helsinki

Het lijkt me heel leuk om middenin Helsinki te overnachten, zo maken we toch nog wat van de stad mee. Hotel Lilla Roberts ligt middenin het centrum van Helsinki en ziet er mooi uit. Ook niet al te ver van het treinstation, zie ik op de Google map op de hotelpagina. Ik kijk nog even verder maar ik beslis al snel dat dit het hotel gaat worden waar we onze laatste nacht in Finland zullen overnachten. Ik heb er nu al zin in!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button