Baby/dreumes

Het leukste eerste knuffelboekje voor je baby

Al vanaf de geboorte is Esmee gek op haar speelgoed. In box box hangt al vanaf haar geboorte een muziekmobiel. Eerst dacht ik dat het wel te druk zou zijn voor haar, maar al snel had ik in de gaten dat ze het geweldig vindt: ze kan er lang naar kijken en mee spelen. Op een gegeven moment probeerde ze zelfs de uiltjes die het muziekmobiel hangen te pakken.

Babygym in de box

Bij de gastouder hebben ze een babygym in de box, dat vindt ze helemaal geweldig. Daarom kocht ik er ook eentje voor thuis; handig al die cadeaubonnen die ik had gekregen als kraamcadeau! Weer eens iets anders dan alleen maar kleding kopen :-) Nu ze ruim vijf maanden is, probeert ze om te draaien. Ze rekt zich uit om alle hoeken van de babygym aan te raken, ze kan er echt een hele lange tijd zoet mee zijn. De box ligt daarnaast ook nog eens vol met speelgoed, niets is haar te veel.

Knuffelboekje

In de wipstoel zit ze ook graag, naast ons op de bank. Echt een gezelligheidsbaby! De babygym kunnen we heel makkelijk verplaatsen en geregeld zit ze dan ook in haar wipstoeltje, spelend met de babygym. Maar die babygym heeft ze niet perse nodig om het naar haar zin te hebben; ze is ook erg tevreden met kleine speeltjes zoals bijvoorbeeld een knuffelboekje.

Het eerste knuffelboekje voor je baby - AllinMam.com

Boekje en knuffel in één

Esmee heeft het knuffelboekje van Surya Sajnani. Een boekje waar je naar kunt kijken, mee kunt knuffelen én aan kunt sabbelen. Het boekje heeft oortjes die een knisperend geluid maken. Wat zo bijzonder is aan dit boekje? De tekeningen in het knuffelboekjes zijn zwart-wit en dat is nou precies wat pasgeboren baby’s het beste zien. Het makkelijke van deze knuffelboekjes is dat ze zo in de wasmachine kunnen, ideaal!

Nog even en Esmee zal waarschijnlijk gaan kruipen. Alle spullen die ze tegen gaat komen zal ze interessant vinden! Weer een nieuwe fase, binnenkort moeten we goed na gaan denken wat we kunnen laten staan en wat we moeten opbergen. Voorlopig is ze nog tevreden met het knuffelboekje :-)

[bol_product_links block_id=”bol_58f718513ad1f_selected-products” products=”9200000059528008″ name=”knuffelboekje” sub_id=”” link_color=”D4339C” subtitle_color=”E0E0E0″ pricetype_color=”827A80″ price_color=”D4339C” deliverytime_color=”827A80″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”496″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button