Sieraden

Met de hand gegraveerde sieraden

Sieraden aan iemand cadeau geven is heel speciaal en dat doe je meestal niet wanneer je iemand oppervlakkig kent. Vaak wordt een sieraad als cadeau al als vrij persoonlijk gezien, waarschijnlijk omdat ieder persoon een heel eigen keuze heeft qua sieraden. Sommige mensen houden helemaal niet van het dragen van sieraden en dat weet je alleen maar wanneer je iemand goed kent. Of iemand draagt liever zilver dan goud, wel of geen horloge of geeft de voorkeur aan lederen armbandjes dan aan armbandjes van kralen.

Wel of geen sieraden drager?

Zelf ben ik ook vrij kieskeurig wat sieraden betreft. Ik draag niet graag heel los zitten armbanden, terwijl ik dat bij anderen echt onwijs leuk vindt staan. Als ik zelf draag word ik er helemaal kriegel van! Ik heb dan ook liever iets wat wat strakker om de pols zit, wat op z’n plek blijft zitten. Best lastig dus wanneer iemand mij zoiets cadeau zou willen doen. Ze zien immers wel dat ik het zo nu en dan draag, maar weten niet dat ik het bij thuiskomst zo snel mogelijk afdoe. Behalve dan wanneer het niet teveel bewegingsvrijheid heeft :-)

Sieraden cadeau geven aan iemand

Doordat ik er zelf zo kieskeurig mee ben zal ik ook niet snel iemand anders sieraden cadeau geven, tenzij ik zeker weet dat ze een bepaald soort sieraad mooi vinden. Als ik het dan al doe probeer ik vooraf te bekijken wat iemand precies draagt. Wat voor soort sieraden het zijn en of het wel eens wisselt.

Zo ook bij mijn zusje. Ik weet dat zij, net als ik, niet houdt van sieraden waar bedeltjes aan hangen met de naam van je kind. Maar teksten die algemener zijn en wel veel betekenis kunnen hebben, dat is mooi. En net zo persoonlijk om te geven! Of om cadeau te krijgen :-)

Met de hand gegraveerde sieraden - AllinMam.com

Met de hand gegraveerde sieraden

Zo kun je bij Kaya sieraden bijna alle sieraden uit de webshop laten graveren. En niet alleen met namen dus! Enige tijd geleden zijn ze bij Kaya sieraden begonnen met handgraveren. Ik schreef hier eerder al over, toen ik een foto medaillon ontving. Ontzettend knap hoe mooi er met de hand gegraveerd wordt op de vaak heel kleine bedeltjes. Je moet maar net precies goed uitkomen zodat het woord mooi in het midden komt te staan.

Voor mijn zusje bestelde ik twee armbandjes. Eén armbandje zonder bedeltjes, het andere armbandje met 3 met de hand gegraveerde bedels. Zelf koos ik een quote “bangle” armband met een ovale vorm. Je raadt het al: Deze blijft goed op z’n plek zitten en ik draag hem graag. Daarbij een leren armbandje waar losse bedeltjes aan gehangen kunnen worden. Heel kleine bedels, maar ook deze kunnen dus met de hand gegraveerd worden.

Met de hand gegraveerde sieraden - AllinMam.com

Het lederen armbandje draag ik nu met de quote armband zoals op de foto helemaal bovenaan, maar zo nu en dan ook met 2 andere bangle armbanden. Deze zijn echter rond en hebben meer ruimte om heen en weer te bewegen. De voorkeur gaat dus uit naar de quote armband :-)

Mocht je nog op zoek zijn naar een mooi persoonlijk cadeau om te geven met Kerstmis of op een verjaardag, dan zou ik zeker een kijkje nemen in de webshop van Kaya sieraden. En onthoud: de tekst op handgegraveerde sieraden hoeft niet perse een naam te zijn ;-)

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button