Reviews

Onze ervaring met de Henry SprayMop

Zie je ook wel eens tegen dweilen op, helemaal wanneer het gaat om het dweilen van een kleine oppervlakte? Emmer vullen met water, sopje erbij, de dweil nat maken en uitwringen… Numatic maakt het veel gemakkelijker. Met de de spraymop van Henry is een klein dweilklusje namelijk zo geklaard. Ideaal!

Henry en Hetty van Numatic

Je kent ze vast, Henry en Hetty. De leuke gekleurde stofzuigers van Numatic hebben al jaren lang een groot aandeel in stofzuigerland. En ze blijven innovatief, de vrolijke vrienden. Vind je Henry en Hetty Next te groot dan stap je over naar Henry of Hetty compact. En wil je het nog makkelijker dan zijn Henry en Hetty er zelfs zonder snoer, mét een accu! Ook op het gebied van dweilen timmeren Henry en Hetty aan de weg. Met de SprayMop welteverstaan, een super handige mop waarvoor een emmer water niet meer nodig is.

- Onze ervaring met de Henry SprayMop - AllinMam.com

Onze ervaring met de Henry SprayMop

Mijn eerste indruk was wel even jeetje, wat een gedoe, bij het in elkaar zetten van de Henry SprayMop. Maar als Henry eenmaal in elkaar zit is het eigenlijk hartstikke handig. Het pompje vul je met water en eventueel doe je er een beetje reinigingsmiddel bij. Je klikt het pompje gemakkelijk vast op het onderste deel van de Henry SprayMop. Nu is Henry ready to go! Neem je dweil houding aan, hierdoor is het pompje naar de grond gericht. Met je voet duw je op het zwarte, platte gedeelte boven het pompje. Of je schuift met je hand de zwarte stang iets naar beneden. wat je zelf prettiger vindt. De Henry SprayMop spuit nu wat water op de vloer; je kunt dus zo droog of nat dweilen als je zelf wilt. Super handig!

Kies voor de mop die voor jou het beste werkt

De mop die wij gebruiken is de Numatic CleanCare, een microvezel mop. Er is ook een Numatic NyloStripe mop verkrijgbaar, die met twee verschillende vezelsoorten zowel de vloer reinigt als vuil vasthoudt. De breedte van de CleanCare mop is 40 cm, dus mocht je een andere favoriete mop hebben die toevallig ongeveer deze breedte heeft kun je die gewoon samen met de Henry SprayMop gebruiken. Droog gebruiken is natuurlijk ook een optie. Henry zwenkt lekker soepel dus ik kan me zo maar voorstellen dat ik een hoogpolige microvezel mop koop om die geregeld even over onze houten vloer heen te halen.

Koop de Henry SprayMop met korting

Maak op MyHenry.com gebruik van kortingscode FRISSESTART en koop de Henry (of Hetty) SprayMop met maar liefst 50% korting! De losse vezelmops kun je op verschillende andere plekken kopen.

Numatic Cleancare mop voor SprayMop

Verkrijgbaar bij

bol.com (€18,72)
Laatst bijgewerkt: 21 april 2024 - 23:15

Numatic Hang-On vlakmop voor SprayMop

Verkrijgbaar bij

bol.com (€40,40)
Laatst bijgewerkt: 21 april 2024 - 23:15

Chenille Microvezel mop (droog)

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: 21 april 2024 - 23:15
In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button