Eten & drinken

Philadelphia lactosevrij, ideaal voor mensen met intolerantie

Helaas; ik heb een lactose intolerantie

Je ziet ze altijd wel voorbij komen op feestjes en verjaardagen; wraps met de meest heerlijke vullingen. Vaak wordt als basis van de vulling een zuivelspread gebruikt wat vervolgens wordt aangevuld met lekkere kruiden, groenten en plakjes zalm of kip. Helaas moeten veel mensen deze lekkernijen aan hun neus voorbij laten gaan door een lactose intolerantie.

Philadelphia lactosevrij

Maar, gelukkig komen er steeds weer nieuwe producten op de markt en 1 daarvan is Philadelphia lactosevrij. Net zo romig en fris van smaak als Philadelphia natuur, maar dan zonder lactose. Niet alleen voor mensen met een lactose intolerantie is deze nieuwe Philadelphia variant perfect; ook voor mensen die hun calorieverbruik willen verminderen kunnen de keuken in met dit nieuwe product.

Minder dan 0,01% lactose

0,01% lactose bevat de nieuwe variant van Philadelphia en mag daarmee lactosevrij genoemd worden. Het product is ideaal om te smeren (denk aan de wraps :-) maar ook om mee te koken. Aan het product zijn enzymen toegevoegd die ervoor zorgen dat de lactose zich tijdens het productieproces scheidt van de melk. De nog aanwezige suikers in Philadelphia lactosevrij zijn door iedereen gemakkelijk te verteren.

Kun je niet genoeg inspiratie opdoen uit bovenstaande video vol lekkere hapjes of wil je graag kant en klare recepten? Neem dan een kijkje op de website van Philadelphia!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button